Mer bilder från Globen


Nytt i garderoben

Hur har eran jul varit? Min har varit galet bra! Trevlig stämning och superfina julklappar, tummen upp! Fick kläder, lite smink, en tavla, hörlurar, USA prydnadskudde, USA filt, presentkort, pengar osv.. Igår var jag på mellandagsrean, men hittade inte så mycket, köpte en kajal och en eyeliner. Idag gick jag dit igen och fick hem ganska mycket för mitt presentkort. Två stickade tröjor, en tjocktröja, två nagellack, två läppglans, och en bh. Supernöjd med mina köp måste jag säga. Älska mellandagsrean! Imorgon ska jag hämta min försenade julklapp på posten från mormor, och sedan rida på kvällen :) I helgen ska jag iväg och handla lite till nyår, och på söndag skulle jag ha varit med på klubbdressyren på Chivas, men det blev inställt :( 
 
En glad jag på julafton!

God Jul

God jul allaaa lääsare!! :D

Godnatt

 
Börjar bli trött och det är en dag imorgn också, så jag borde nog lägga mig snart. Råkar vara lite småhungrig också, så måste väl ta något att äta, haha, lär väl ta ännu längre tid att komma i sängs, men jag somnar nog inte med en mage som skriker efter mat ;)
 

Minnen

Saknar ridläger 2011 så sjukt mycket, vill tillbaka... :(

1 år och 3 dagar

Kommer ihåg dagen jag fick dig för 1 år och tre dagar sedan, vart kär i dig för första ögonkastet. Jag älskar dig!
 

Jullov!

Måste säga att det är något så fantastiskt skönt med lov! Fick lov i onsdags, så det var ett litet plus på sidan om. Idag har jag varit och handlat lite julklappar, hårfärg osv.. Har för en stund sedan färgat håret, blev riktigt nöjd med resultatet. Ska fixa före & efterbilder imorgon. Kan avslöja att det nästan är lila ;) Lite sådär häftigt tycker jag! Sedan har jag hållt på förfullt och pyntat, städat. Massor nu inför julen. Tänk er, det är två dagar kvar, helt sinnessjukt! Jag kan själv inte förstå att det är julafton redan på måndag. Längtar iaf något otroligt, älskar verkligen julafton! ♥
 

Ny design!

Knåpade snabbt ihop en enkel design, en lite julig design. Tänkte att det skulle se bättre ut än den jag hade innan, med tanke på att den förra designen var somrig. Vad tycker ni? :)

Friday! ♥

Fredag idag, ääääntligen! Igår hann jag inte blogga, var i skolan, kollade på lucia på min lillebrors dagis, åkte sedan på US-möte och kom hem ganska sent.. Om en timma ungefär ska jag till stallet. Är taggad! Är verkligen ridsugen, och mitt lov börjar på onsdag, så då ska jag nog åka till medryttarhästen lite oftare, nu när man har chansen att åka tidigt och spendera hela dagen däär ;)
 
Jag och Nobile på en väldigt lyckad ridlektion! :)

Wednesday

I want to write on english sometimes, today forexample. I need it, because I think it's difficult. Today I was in school, I have a very long day today. I did a Christmas stocking on our needlework lesson. It's was very fun. I took a picture of my stocking, I will show you soon. I'm little bit bored right now. But I thought I need to use Photoshop soon, so I can show you more pictures from Horse Show. I will also spend more time with my family. I take the pictures first, it's more important right now, i guess. I don't have more plans to do today. I will take it easy. It was fun to write on english, maybe I do it more times. And I hope you understand something.
 
Hehe, säkert tänker ni nu.. Det där var en tjej som inte var så duktig på engelska, haha.. Nejmen, men det är nog en bra början att utveckla språket lite. Det här är iaf en bild på julstrumpan jag gjorde klart idag i skolan ;)

Mer bilder från Globen


Önskelista

Kanske inte önskelista till julafton men saker jag önskar att jag kunde köpa för egna pengar. Drömma går ju ;)

Mysig dag i stallet

Ganska seg skoldag idag, men vi slutade iaf några minuter tidigare. När jag kom hem åt jag mellis och sedan gick jag och mötte Emma. Vi åkte sedan till stallet och började fixa Mp, kallar henne så fast hon egentligen heter Mary Poppins. Red lite på volten, i skritt och trav. Gick bra för att vara andra gången jag rider henne. Hon var pigg och framåt. Trevlig liten ponny det där! Sedan fodrade vi, mockade osv.. Därefter åkte vi hem. Slappar just nu med musik i öronen, härligt det! Skönt att det inte är mer prov, inga mer läxor förutom en innan lovet. Lov om 8 dagar, yeaah!
 
Bild från Skansen i somras.

Saker du kanske inte visste om mig

♥ Jag älskar vintern och julen!
 
Jag har inte sett Breaking Dawn del 2 än... :(
 
♥ Jag tycker om att fotografera och redigera.
 
♥ Jag har gått över till stor häst från ponnyer nu pågrund av att jag blivit förlång..
 
♥ Jag har inte varit sjuk sedan 2 år tillbaka. 
 
♥ Jag har äntligen sett Isak Danielson på riktigt, på Globen Horse Show den 2 december 2012.
 
♥ Jag längtar sjukt mycket till jullovet!
 
Isaaaaak :D

Winter

Såå fint med snön, men det är blivit förbannat kallt på dom senaste dagarna. Men jag om någon älskar vintern! :D

Trött

Lyssnar på musik och funderar på vad jag ska blogga om. Lite svårt när man är trött och seg i huvudet. Nejmen, ska iaf sova snart. Ska upp rätt så tidigt imorgon, skola osv.. sedan blir det ridning på eftermiddagen. Ska bli roligt! Funderar på om jag ska slänga in något tidinställt tills imorgon, satt bloggen inte står helt tom. Ni lär märka om det dyker upp något under dagen, godnatt!
 
Får bli en bild från instagram på fina Chivas.

Glömt att berätta att...

...jag har medryttarponny :) Det är min kompis foderponny, jättefin ponny! Mary Poppins heter hon, en C-ponny (om jag minns rätt). Har bara ridit henne en gång, när jag provred henne för någon vecka sedan. Ska iaf dit imorgon med Emma och rida lite på volten om det inte är för hårt eller halt. Efter imorgon ska jag nog börja rida henne regelbundet varje vecka ;) Första medryttarhästen, faktiskt, så det är roligt! :D Kanske fotar henne imorgon, så jag kan visa hur hon ser ut, för det skulle ni väl vilja? (:

Dagens hopplektion

Red Loona idag, gick nog mycket bättre än förra veckan. Nu vet jag lite mer hur jag ska rida henne, men det är tredje gången jag rider henne. Vi har långt kvar, men på god väg. Jag är nöjd med lektionen ;)
 
Visst är hon fin, lilla häästen.. :) Nä, juste det var ju en frukt, menade melonen ;)

Måndag

Dagen idag har gått rätt så fort, skönt! Om ca en halvtimma ska jag till stallet. Hoppträning som gäller på Loona! Tror även att jag tar med mig kameran. Har inga bilder än när jag rider henne, och så är det även bra att ha lite bilder till bloggen också ;) Sitter och väntar på att pappa ska ringa så jag kan gå ut, så jag måste börja byta om osv, får se om jag hinner skriva om ridpasset när jag kommer hem.


Minnen jag aldrig glömmer


Godnatt söndag

Nu ska jag sova, en dag imorgon också. Fast imorgon har jag sovmorgon så det är sååå skönt! Har iaf slängt in några inlägg här på kvällskvisten, känner mig lite duktig ;) Hoppas att jag är tillbaka nuråå, men jag lyckas aldrig med det.. Imorgon kommer det upp lite videor osv som tidsinställt.. ;) Godnatt!
 

Veckoplanering


Renovering av bloggen?

Har funderat ett tag på om jag ska renovera bloggen igen. Kanske skaffa en lite mer julig design, har just nu ganska somrig design, så det skulle nog passa bra nu att byta ävens fast jag älskar den jag har nu. Får se när jag har tid att knåpa ihop en ny design, har näst intill aldrig tid att sitta vid datorn längre :( Men det ska iaf komma upp en ny design innan jul hoppas jag!
 
 

Ponnycup hoppning 9/12 -12

Idag var det Ponnycup hoppning mot Färingsö. De vann överlägset över oss, vi red ganska slarvigt som Lotta beskrev det. Men jag tyckte att det gick bra, jag kom iaf fel fritt, det är det som är huvudsaken ;) Dessutom var det svinkallt inne i ridhuset idag, ute också för den delen. Tror att det var närmare -15-16 grader ute.. Höll på att frysa till is där ett tag, men som tur blev man varm när man red, hehe, lite iaf ;) Men jag överlevde!
 
Video från idag, dock filmad med Iphone.

Stockholm International Horse Show

Lite smakprov från i torsdags ;)
 

Napache

I torsdags såg jag Horse Show i Globen när Lovisa var med på Grammis. Så kul att hon vann! Fotade massor av bilder som jag kommer lägga upp snart ;)
 
Igår red jag i den nya ridgruppen. Red Napache, som jag aldrig har ridit förut, men det gick ganska bra. Vi hade markarbete. Kändes bäst i slutet när vi galopperade över några bommar och när vi travade av hästarna.
 
Idag var jag ute och fotade den fina snön! Ruskigt kallt ute :( Men fick iaf rätt så bra bilder.
 
Fina Napaceh

RSS 2.0