Saker ni kanske inte visste om mig

♦ Jag funderar på att bli veterinär
 
♦ Jag är blyg mot personer jag inte känner
 
♦ Jag älskar Isak Danielson (han är med i X Factor)
 
♦ Jag älskar låten Hungry Hearts
 
♦ Jag brukar nästan aldrig vara i stan och shoppa t.ex ävens fast jag gärna vill det så blir det aldrig av
 
♦ Jag pluggar nästan varje dag
 
♦ Jag älskar att tävla
 
♦ Hoppning är min favoritgren
 
♦ Jag hatar att ha dåligt självförtroende
 
♦ Jag tycker om personer med rolig humor

Lyckat ridpass

Idag var skoldagen lång, men det gick ändå ganska fort vilket var skönt! Hann slappa lite innan jag skulle åka iväg till stallet. Idag red jag iaf Chivas. Gick verkligen bra idag. Lyckades fixa till sitsen och mot slutet blev han avslappnad och samtidigt blev jag också det och det går så sjukt mycket bättre då! Vi red mycket volter och många åttvolter, även en övning som var bra för att man skulle galoppera på ett ställe, lägga volt på ett ställe, skritta på ett ställe osv, lite blandat sådär vilket var ganska bra. Lite dålig på att förklara, men ni kanske förstår lite iaf, hehe.. Mycket nöjd är jag iaf mot slutet, då fick jag även beröm av ridläraren vilket alltid är roligt. Ja, ett lyckat ridpass på fina Chivas idag, riktigt roligt! :D
 
Nu somnar jag snart framför datorn, haha eller kanske på datorn tillochmed. Ska gå och lägga mig nu, imorgon är det skola igen, hoppas självklart på att dagen ska gå fort satt det kan bli fredag någon jäkla gång. Vill ju ha loooooov! ;)
 
Inte bilder från idag

Godnatt

Nu ska jag ta och käka något, sedan gå och lägga mig. Imorgon är det onsdag då. Lång skoldag, därefter ridning på kvällen ;) Blir nog även att påbörja packningen, så jag slipper stressa med det på fredag. Angående ridningen, så har jag ingen aning om vem jag ska rida imorgon, då vi hade teori förra veckan. Kan bli spännande! Får se om jag hinner slänga in något inlägg imorgon på morgonen :)
 

Smakprov av höstbilderna

Mer bilder kommer

Hemma

Har för en stund sedan varit på utvecklingssamtal i skolan, vilket gick bra. Nu sitter jag iaf hemma och lyssnar på musik på Spotify. Ska senare börja packa inför fredagen, då jag åker till Norrtälje. Längtar verkligen tills fredag, 3 dagar kvar sedan höstlov! :D Weeehooo! Ska redigera lite höstbilder som jag fotade för några veckor sedan, så dom lär nog komma upp strax!
 

Snygga cupcakes!

Gjorde cupcakes förra helgen tror jag det var, tänkte dela med mig av mina ''snygga'' mästerverk! xD
 

Tisdag

Igår red jag Chivas i hoppgruppen, vilket gick ganska bra! I början kändes det helt okej. Vi red på några bommar som en båge och det funkade bra. Sedan hoppade vi ett hinder som snett igenom och bytte galopp över hindret. I slutet tappade jag kontrollen helt vilket var lite surt, annars var han fin hela lektionen. Får hoppas att det går bättre nästa gång när det är hoppning. Får se om jag har kontroll då, haha, han blir så galet pigg i hoppningen. För övrigt är jag nöjd över ridpasset, förutom att jag failade lite i slutet.
 
Idag är jag ledig från skolan nästan hela dagen, dock ska jag på utvecklingssamtal på eftermiddagen. Skönt att slippa lektioner iaf! Ska strax hitta på något att käka innan jag hungrar sönder.
 
Fina lilla pluttis ♥

Veckoplanering

Tisdag: Ledig från skolan, dock utvecklingssamtal på eftermiddagen.
Onsdag: Skola, ridning.
Torsdag: Skola, packa.
Fredag: Skola, höstlovet börjar, åka till mormor på eftermiddagen :D
Lördag: Vara hos mormor :D
Söndag: Vara hos mormor :D
 
Höstlov på fredag då, bara 6 dagar kvar nu. Längtar till fredag då jag ska åka till min mormor :D Gaah, hoppas den här veckan går fooort. Ska bli så skönt med höstlov!
 
Geeeee miiig freeeedaag nuuuu!

Måndag

Började sent och slutade tidigt idag, älskar måndagar! Snart ska jag till stallet, hoppträning som gäller. Tror att det är markarbete idag på Nobile ;)
 
Video från förra veckan, dock värdelös kvalité pågrund av att videon är filmad med iPhone.

Godnatt lördag

Godkväll! Ska nu sova så jag kommer upp imorgon inför en lång dag på Blåkulla imorgon. Ska nämligen vara funktionär till en lokaltävling vilket kan bli rikigt roligt då jag ska sitta uppe i domartornet och ta reservtid. Dock är det mindre roligt att alarmet står på halv 6 imorgon. Men vi får se om jag slänger in något inlägg imorgon. Godnatt!

Fredagsmys

Halloj! Kan inte säga mer än att jag älskar fredagar. Fredagsmys here we come! Snart ska man iaf glo på X Factor. Blev ett snabbinlägg här, men nu börjar det, så byeeeee! :)
Jag och Nobile på senaste dressyrtävlingen.

Tisdag

Hoppsan, la märke till att jag inte har bloggat på en hel vecka.. Har i och för sig varit så den senaste månaden. Har hänt ganska mycket sist jag bloggade. Sitter nu och pluggar iaf. Måste skicka iväg en orienteringsuppgift och plugga SO. Har inte haft någon vidare blogglust, men får se när jag uppdaterar. Slänger väl in lite inlägg lite då och då när jag orkar och har tid ;)
 
Vill ha denna hårfärg tillbaka....

Skansen 2012 del 1


Jag och Nobile LB:1

Video från klubbdressyren i söndags.
 

Tisdag

Tisdag idag då, har väl varit en ganska okej tisdag, tråkig skoldag bara. Sitter och latar mig framför datorn, väntar mest på att X Factor ska börja, spännande nu när man får veta vilka som får vara kvar eller inte. Hoppas inte Isak åker ut ikväll.. Ska väl ta och plugga lite innan jag ska placera mig framför tv:n.
 

Dagens fråga!

Vad tycker ni om dessa ridstövlar? Hiss/diss?
 

Hoppträning på Nobile

Kom hem från stallet för ungefär en timma sen. Trött och seg efter ett hårt ridpass. Red iaf Nobile vilket gick rätt bra idag. Lite fort mot hindrerna vilket vi ska få bort, och vara nogrannare med vägarna. Jag tyckte det kändes bra idag, tänkte mycket på min sits och sittbenet som jag alltid har lika svårt för. Vet egentligen inte vad jag har för problem som inte kan det än, men det kommer väl. Har börjat fatta nu, äntligen! Vi hoppade på rakt spår och även böjda. Är nöjd med dagens ridpass. Nu är jag iaf hemma, helt död i soffan. Så jag ska gå och lägga mig snart. Godnatt!

Hiss!

Hissar denna väst, riktigt snygg och prydlig! :D
Från Hööks - http://hooks.se

Ponnycupsbilder


Veckans planer

Måndag: Skola, hoppträning.
Tisdag: Skola.
Onsdag: Skola, ridning.
Torsdag: Skola, US-möte (?).
Fredag: Skola, slappa.
Lördag: Ponnycup mot Täby (om jag minns rätt).
Söndag: Inget planerat.

Godmorgon!

Måndag idag då. Ny vecka. Har sovmorgon idag så jag kan ta det lugnt lite. Måste iaf upp och börja göra mig iordning nu. Har fixat lite inlägg under dagen ;) Hörs senare!
Bild från Instagram på mitt protokoll igår.

RSS 2.0