Ute på landet

Just nu är jag på min kusins landställe, har varit här sedan i fredags. Har det bra här! Badar, spelar monopol, kubb, fotograferar osv.. Kommer hem på torsdag. I fredags tog vi ett kvällsdopp, och igår badade jag också. Idag har vi plockat blåbär och för det mesta dels bara varit inomhus och tagit det lugnt eftersom att det bara har varit molnigt idag, trist! Nu ska vi titta på en film och jag ska vara lite social nu!

Old memories


Värdelös sommar utan hästarna

Denna sommar blir det tomt faktiskt.. utan hästarna. Har inte ridit sen i mitten av juli, men rider man på ridskola så är det ju alltid sommar uppehåll, om inte ridläger. Men en bra nyhet är att jag ska vara med och sätta igång hästarna på ridskolan ungefär i början av augusti, fick en förfrågan om det, och självklart att jag tackade ja! Längtar iaf vansinnet mycket till hästryggen igen! Har tänkt så mycket på att vilja ha en egen häst, men i detta läge så är det bara att glömma och drömma. Jag vet inte än hur det är att köpa lycka för pengar, men lär jag märka när jag köper mig en egen liten häst, för dessa varelser är lycka! Det jag saknar just nu är hästrelaterade inlägg här på bloggen, hemskt ledsen för att det inträffar, men är ju lite svårt när jag inte rider så mycket på somrarna. Det lär iaf komma en hel del när ridskolan börjar och även när skolan börjar för då blir det mycket ridning!

Balkongmys

Idag runt tolv tiden gick jag ner till stranden ett tag med mamma och lillebror, vi hade rena oturen då det blåste som aldrig förr, trodde nästan att jag skulle flyga iväg, haha. Vi bestämde oss istället att promenera lite i skogen, och hittar därefter en bra klippa där man kunde bada så jag passade på att doppa mig där istället, och fördelen var att det inte blåste så mycket där heller. Sitter nu på balkongen och äter sen lunch och läser en av mina favoritböcker, passar även på att sola! 

Goodnight

Så trött som jag är just nu så är det nästan helt säkert att jag somnar sittandes. Finns dock inte så stor chans att det skulle inträffa, men den känslan finns ofta där. Det var meningen att jag skulle ha en liten filmkväll, men det blev ju självklart andra planer. Jo, min kusin och hennes kompis ''tvingade'' ut mig, så ja, jag tänkte, varför inte. Blev en liten kvällspromenad, och så blev jag ju även pigg då dessutom, ett litet plus i kanten, men så fort jag kom hem och la mig i soffan igen så slumrade jag till. Ingen kvällsmänniska är jag iaf inte har jag märkt. Funderar nu på om jag ska börja läsa fjärde boken av Twilight, känner mig verkligen sugen på att läsa den. 
 

Min söndag

Godkväll! Har tillbringat någon timma här framför datorn med att redigera bilder från Norrtäljeresan.
På förmiddagen fick jag för mig att gå ut och promenera, så jag drog med mig min lillebror ut i den härliga värmen, och jag som tycker om att promenera i skog och mark, så var mitt första alternativ att utforska skogen, med en liten brorsa som verkligen hoppade av glädje av att få plocka blåbär. Var ute i någon timma, och därefter har jag tillbringat dagen på balkongen. Perfekt dag att vara på stranden, dock tog jag inte den chansen, utan solade istället på balkongen. Jag har även varit lite duktig idag och bakat blåbärspaj av de sista blåbären vi hade kvar. Ser fram emot lite film-mys med blåbärspaj ikväll! 
 

Foton från Norrtäljeresan del 1


Hem ljuva hem

Har varit hemma i ca en vecka nu. Innan dess var jag bortrest i fyra veckor hos min mormor och som ni kanske märkte så blev det en liten ''paus'' där igen. Men jag hade garanterat räknat med att det inte skulle bli bra uppdatering, ja, ni vet väl själva när ni är bortresta.. Inte så lätt att hinna uppdatera då. Under den tiden jag inte bloggat har jag upplevt massvis med äventyr. Blir lite kortfattat om vad jag har varit med om. 
Under den tredje veckan kom min kusin ut, och det var något jag såg fram emot. Vi har åkt ut i båten, varit på massvis med öar, sovit i båten, badat och solat väldigt mycket. Jag har träffat morfar, varit på stan medmera. Med andra ord så har jag haft det väldigt bra! Jag har nog aldrig varit hemifrån längre än en vecka förut, och det fick jag uppleva denna sommar. Känns himla bra att vara hemma nu. Väl hemma har jag varit ute och plockat blåbär en dag (samma dag bakade jag blåbärsmuffins och blåbärspaj), cyklat, solat, promenerad i skogen, tagit det lugnt. 
 
Och det känns hemskt att säga att halva sommarlovet redan har dragit iväg. Och om en månad börjar jag gymnasiet, börjar redan nu tänka på hur nervös jag kommer att vara. Ny skola, nya vänner, det blir som att börja om på nytt. 
 
Som ni ser har jag bytt design igen, hopplös som jag är så tröttnar jag alltid på mina designer, men jag tror att den nuvarande får stanna kvar ett tag. 
 

RSS 2.0