Veckoplanering

Måndag: Skola, hoppträning på kvällen, kolla upp praoplats.
Tisdag: Skola, åka till medryttarhästen.
Onsdag: Skola, åka och kolla på ett gymnasium på öppet hus.
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola, kanske åka och kolla på ett till gymnasium på öppet hus, ridning på kvällen.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Inget planerat.
 
Ganska fullt upp på veckodagarna, men dock ingenting på helgen. Kanske blir att ta det lugnt ;)

Fullt upp

Hej på er! Igår hade jag som sagt en såkallad spel/filmdag, vilket gjorde att jag inte hann blogga. Och idag har jag städat rummet, möblerat om lite, & nu sitter jag och pluggar, eller rättare sagt ska plugga strax. Skulle ha tränat idag, men det blev inte av eftersom att jag städade och sånt. Massa grejer på gång som jag aldrig hinner med, lite frustrerande. Nu måste jag som sagt plugga, har ganska mycket att göra.

Lördag

Godmorgon alla! Vaknade relativt tidigt idag, men jag kom upp hur lätt som helst, fast klockan bara var nio. Har nyss ätit en väldigt god frukost. Och nu satte jag mig här och satte på Spotifylistan. Idag blir det bara en slappdag, skulle vilja kalla det, en spel/filmdag, hehe. Perfekt ju! Dock måste jag nog även plugga lite också, har prov nästa vecka, men för att göra allt lite roligare så tar jag pluggandet till sist.
 
Chokladbollarna jag gjorde igår. (fotade med iPod, därför värdelös kvalite)

Såhär spenderar jag min fredagkväll

Har själv lagat köttgryta som ska provsmakas snart. Har även gjort chokladbollar. Och senare ikväll blir det nog film med godis. Bra fredag vart det ändå!
 

Foton från Skansen


…♥


Fredag!

Äntligen fredag, hehe, bästa dagen i veckan! Dock har jag inte ridning idag.. :( Får spendera min kväll hemma, laga mat och kanske ha filmkväll ikväll med godis. Ska även köra lite konditionsträning strax. Höll nästan på att glömma det, men jag ska verkligen försöka följa träningsschemat. Ska nog även göra lite situps tror jag, hehe magmuskler nästa? Åh, vid den här tiden hade jag ju varit i stallet.. Känns konstigt att inte rida idag. Juste, har goda nyheter. Har ringt och frågat om praoplats! Hoppas jag får den, ni får veta mer sen.
 
 
 

Foton på fåglar del 2


Dagens fråga!


Sista inlägget för ikväll

Nu måste jag tyvärr lämna datorn.. Har suttit här lite förlänge än jag hade planerat, eftersom att jag måste hinna plugga också. Och eftersom att jag börjar på pass tidigt imorgon, så är det läge nog att lägga sig i tid. Inte för att jag kommer vara piggare för det imorgon men ändå, haha, kommer aldrig upp i tid på morgonen, helt sjukt vad jag är morgontrött.. Nu ska jag ta mig i kragen och göra lite nytta! Godnatt hörni!
 

Ridstövlar på REA

Kör på ett litet tips här igen till er läsare! Horsemeup.se har bra pris på ridstövlar just nu, vissa riktigt snygga faktiskt! Och det är rea på mycket annat också, inte bara på ridstövlar.
 
http://horsemeup.se ← brukar ni kolla in på den här ridsportsbutiken på nätet? :)

Hello again

Seg dag idag, men imorgon är det äntligen fredag! När jag kom hem från skolan har jag bara tagit det lugnt för det mesta. Jag är ganska trött just nu, hoppas jag kommer upp imorgon, haha, och jag börjar 08:00 också. Jag och mitt alarm passar inte ihop, haha, försover mig alltid.. Nja, det är väl bara att börja dricka kaffe ;) Haha, men iaf, så tänkte jag fixa nästa del av fågelbilderna, som kommer komma upp under morgondagen. Imorgon har jag förmodligen ingen ridning, tydligen temateori, så jag ska inte till stallet alls, tråkigt.. Blir väl att umgås med familjen istället. Och imorgon ska jag även träna igen. Så lite har jag att göra iaf. Efter jag har redigerat bilderna och fixa massa inlägg måste jag plugga, men jag försöker slänga in något ''godnatt''inlägg eller något liknande ikväll!
 

Foton på fåglar del 1


Hööks Hästsport

Måste erkänna att det var sjukt länge sedan jag kikade in på Hööks hemsida, och kände nu för att titta in lite. Och kan samtidigt rekommendera att dem har rea fortfarande!
 

Sweet dreams

Godkväll! Har duschat så nu är jag ren och fräsch! Har även pluggat lite, lyckades bli klar med matten och lite frågor av geografin. Känns skönt att ha det gjort, slippa stressa med det senare. Ska iaf sova nu, kommer snart somna me iPoden i handen, hihi! Juste, jag har gjort lite inlägg tills imorgon, dock hann jag inte göra så många. Hur som helst, kommer det iaf dyka upp under morgondagen. Avslutar här, godnatt små läsare!

Trött

Har precis tränat, jobbigt var det. Gick/sprang på löpband i ca 10 minuter och 10-20 minuters styrketräning. Hoppas det kommer att visa resultat om jag fortsätter på samma sätt i lugn takt varje vecka. Just nu är målet att få muskler som sagt, får se sen om jag lyckas. Ska iaf snart plugga lite, hihi duktig jag känner mig nu. Sen är väl planerna att duscha och bara ta det lugnt. Ska fixa lite inlägg nu till imorgon, så bloggen inte står tom under dagen.
 
Min fina ♥

Träna snart

Godeftermiddag! När jag kom hem från skolan har jag bara slappat än så länge. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska strax träna lite, har gjort ett träningsschema, haha, ska försöka träna ungefär varannan dag. Behöver få upp konditionen lite (inte för att den är så dålig, men ändå), och även bygga upp muskler. Känner att det är ett ganska bra mål när det är nytt år och allt. Det blir väl som ett litet gympass varannan dag till att börja med. Och sedan om jag kommer kunna träna varannan dag, är en helt annan historia. Kommer säkert vara lat vissa dagar haha ;) Måste även plugga lite idag också, men det tar jag lite senare.
 
Saknar denna hopptävling..

Gamla tävlingsbilder


Info om Mary Poppins

Ja, som ni kanske läst innan så har jag medryttarhäst. En C-ponny, som heter Mary Poppins, såkallad Mp. Har dock inte haft henne så länge. Och det är min första medryttarhäst och det har har gott hur bra som helst när jag haft henne. Dock har hon mugg just nu, så jag håller alla mina tummar på att hon blir bättre! Provred henne förra året, eller ja, i slutet av 2012. Provade även att hoppa och det gick hur bra som helst. Jag skulle vilja säga att hon är en hopphäst, för hon har riktigt bra hoppteknik. Som sagt, är det min kompis foderponny. Känner inte Mary Poppins så bra än, så det är lite svårt att beskriva. Men hon är snäll, men har egen vilja ibland. Just nu är det inte det bästa underlaget på volten än, så det går inte riktigt att rida ordentligt. Men så fort snön försvinner, så! Ska förmodligen ta henne om en vecka (nästa tisdag), så då får ni läsa mer om henne då ;)
 
Det här är Mary Poppins :)

Saker du kanske inte visste om mig

 - Jag funderar på att sommarjobba i sommar.
 
- Jag går sista terminen i högstadiet, ska sedan upp till gymnasiet.
 
- Jag vill åka utomlands, till t.ex Italien, Turkiet osv..
 
- Min medryttarhäst är min kompis foderponny.
 
- Jag är intresserad av t.ex astronomi (NO-ämnerna).
 
- Jag älskar att fotografera fåglar.
 
- Jag längtar sjukt mycket till sommaren.
 
- Jag vill ta körkort.
 
 
En av mina favorit fågelbilder. Bilden är tagen på min kusins landställe.

Home

Kom hem för en stund sedan, gick bra på utvecklingssamtalet. Kul att höra när lärarna säger att det går bra för en, att man har utvecklats! Kom på att jag har en läsläxa tills imorgon och lite pluggande till några prov, så det är väl det jag kommer att göra hela kvällen. Här kämpar man på! Har även kollat upp några gymnasium, jag vet exakt vad jag vill göra, och jag har några gymnasium jag ska gå på öppet hus på, så det rullar på ganska bra ändå! 
 
Jag saknar dig, bästa ponny!

Chokladbollar

Sitter och smaskar i mig chokladbollar från helgen. Mumsigt är det! Det var en ganska seg skoldag, men nu är jag äntligen hemma! Dock ska jag snart iväg till skolan igen för utvecklingssamtal. Sedan blir det nog att slappa & plugga lite tror jag. Antagligen sitta lite här och uppdatera bloggen också!
 
Jag vill ha sommar!

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade precis, råkade försova mig igen.. Typiskt mig! Så jag har lite sådär halvbrottom eftersom att första lektionen börjar 08:00. Men fick nyss reda på att vi börjar 08:30 istället så då har jag lite mera tid på mig! Där hade jag lite tur! Idag är det tisdag iaf då, ganska lång skoldag. Sedan på eftermiddagen ska jag gå på ett utvecklingssamtal. Ja, så ser min dag ut ungefär. Ska kliva upp ur sängen åtminstone så jag hinner göra iordning mig. See you later! 
Jag och världens finaste C-ponny.

Kvällspluggande

Det går inte så bra för mig att plugga såhär sent, haha. Kom på när jag kom hem att jag måste skriva klart en ''dikt'' eller nåt liknande på engelska. Går inte sådär bra, kommer ingenstans. Borde nog sova istället, eftersom att jag måste upp tidigt imorgon. Det är ju skola dessutom, så ja, godnatt!
 

Dagens ridlektion

Idag red jag Napache, som förra veckan. Gick inge vidare idag, ursh, jag får skärpa mig. Gick väl skapligt bra när vi hoppade, men på marken, fy och blä vad dåligt det gick. Kanske inte såg så dåligt ut som det kändes, det brukar vara så. Men det går nog bättre när jag lär känna honom bättre och när jag vet hur jag ska rida den där lilla krabaten. Han är väldigt stel och hård i munnen tycker jag, vilket gör att jag inte kan koncentrera mig. Jag har förhöga krav på mig själv, det är nog det som är problemet. Men motgångar ger framgångar, det är bara att bita ihop och kämpa.
 
Hur som helst! Övningen vi gjorde idag tyckte jag var bra! Det var en väldigt rolig övning måste jag säga. Vi red en bana där hindrerna var en aning snea, så man fick verkligen ta ut vägarna och ja, tänka och verkligen rida. Nästa vecka är det markarbete, så hoppas då att jag får en bättre känsla på honom ;)
 
Napache.

Hopplektion snart!

Snart ska jag iväg till stallet, hopplektion som gäller idag. Ska nog rida Napache. Gick inte så bra förra veckan, så jag hoppas att det går bättre idag om jag rider honom igen. Förra veckan var det markarbete, så idag är det hoppning, weho! Ska åka snart, så jag ska börja avsluta här. Ska försöka uppdatera om ridlektionen när jag kommer hem :)
 

Bloggen klar!

Sådärja! Nu är jag nog i stort sett klar med bloggen. Så nu hoppas jag att jag kommer hitta tillbaka till bloggen. Det känns ju lite tråkigt när bloggen inte finns vid sidan om sig, man saknar det lite. Men ja, nu ser bloggen lite mer ''sommar'' aktig ut, så jag kommer antagligen ha denna ett tag framöver. Hope you like it!
 
Jag och Loona för några hopplektioner sedan.

Nytt försök!

Halloj! Tänkte göra ett nytt försök nu med bloggen. Tänkte renovera hela bloggen först ;) Julen och det har ju redan varit så, det blir lite konstigt att jag har samma design fortfarande. Återkommer när bloggen är klar och nyrenoverad!

RSS 2.0