Happy birthday to my blog


Några saker jag vill göra..

...under livets gång...
• Åka utomlands, exempelvis, USA, Afrika, Spanien, Italien, Turkiet.
• Köpa en egen häst.
• Skaffa barn
• Bo i hus med pool, studsmatta och hästar på gården.
• Träffa kändisar.
• Bli riktigt brun!
• Shoppa hela Lyckås/Hööks butiken.
• Ha ett landställe ute i skärgården.
• Ha en bil och en båt.
Nu tittar jag in i framtiden, tror nog att jag bara kan glömma och drömma att det skulle bli verklighet! ;)

En stor saknad

Just nu ställer jag frågan till mig själv.. Varför är jag bortrest så länge när jag inser att jag saknar dig alldeles för mycket? Det är nu jag får reda på hur mycket denna lilla varelse betyder för mig. Och han är ändå högst upp i listan.. Han sitter där hemma och väntar på mig och jag sitter här ganska långt hemifrån och önska att jag kunde klappa på dig. Haha låter som att jag skriver om någon pojkvän eller nåt och det är kanske låter löjligt men texten är faktiskt till mitt husdjur. Att en sådan lite varelse kan betyda så mycket för en. Detta kommer från hjärtat och jag struntar i om det låter fånigt, men detta djuret har tagit den största platsen i mitt hjärta.
Jag saknar dig, snart kommer jag hem!

Dag 10

Idag vaknade jag väldigt tidigt. Skulle med mormor när hon skulle laga mat på aktivitetshuset Åran. Det är typ som hennes sysselsättning, jag hjälpte även till och gjorde salladen. Roligt var det! Det blev blomkålsgratäng med färsk potatis och ost och skinksås till lunch idag, var ganska gott! När allt var klart där, så gick vi och handlade, sedan har vi inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt! Ska äta middag nu och sedan duscha en snabbis.

Saker ni kanske inte visste om mig

- Jag har inte förstått än att jag har gått ut nian och börjar på gymnasiet efter sommaren, det är helt osannolikt i mina tankar.
- Jag har sagt upp mig i hoppgruppen, så nästa termin rider jag bara en gång i veckan på ridskola, bortsett att jag kommer att rida med skolan också.
- Jag älskar att tävla! Har dock inte blivit på länge, men hoppas att det kommer bli någongång under nästa termin.
- Jag går inte på ridläger längre, var två år sen sist tror jag.
- Jag rider nästan aldrig ponny längre, utan mest hästar har det blivit nu för tiden. Känner hellre för att rida ponny än häst faktiskt.
- Jag fotograferar alltid det jag äter, nästan varje måltid, exempelvis om jag äter på restaurang, hehe typical me!
- Jag har fortfarande ett sår kvar av att jag ramlade från cykeln för ett eller två år sedan.
- Jag drömmer om att bo i hus med pool, studsmatta och hästar på gården, hehe framtid nästa?
- Jag har aldrig varit utomlands, men det är något jag hoppas på att kunna uppleva någongång i livet! 
- Jag tror inte att jag har varit såhär länge borta hemifrån, har varit bortrest nu en vecka ungefär och kommer inte hem förrän om tre veckor ca. 

Snygga ridbyxor

Har alltid velat ha ett par röda ridbyxor, tycker verkligen att det är snyggt, likaså med röda tävlingskavajer! Vad är eran favoritfärg på ridbyxor? 
 

<3


Uppe med tuppen

Godmorgon! Är redan vaken jag, men ska iväg runt halv nio ca. Så jag ska nog äta frukost ganska så snart, men är sjukt trött! Ursh, och det regnar också. Jäkla tur att jag tog med mig paraplyet hit till mormor. Ganska smart ibland alltså! Ska nog stiga upp ur sängen nu och göra mig i ordning.

Time to sleep

Har haft en lugn kväll, har tittat på Ghost Whisperer, gud vad jag älskar det programmet! Är helt galen i det, så spännande var det! Snart är det dags att sova. Imorgon blir det upp tidigt då, får se hur jag orkar det, morgontrött människa här! Godnatt på er!
Jag saknar dig min fina kanin! 

Kärleksudden

Dag 9
Idag var vi ner på stranden ett tag i ca en timma, tänkte att vi skulle sola ett tag men nej, så blev inte. När vi kom ner till badstranden försvann solen och när vi gick därifrån kom solen tillbaka, trist må jag säga! Jag blev väldigt sur alltså, förstår ni själva att om man är så glad och sugen på att sola och så händer detta, inte kul! Har det hänt någongång för er? 
Vi gick iaf hem och åt lunch och därefter åkte vi och fikade på ett cafe. Åt en chokladmuffins och drack en festis. Satt i solen också så då fick jag ändå sola litegrann. Hehe, vi har fikat mycket på sistone. Undra hur många muffins jag ätit på en vecka. Hahaha! Vi skulle egentligen åkt ut till båten idag och fixat bränslepumpen, men det blev lite sent så vi åkte till Kärleksudden, en badplats istället. Och där solade vi och jag badade också. Var väldigt varmt idag, och jag fick ändå sola och bada tillslut! Tror att jag har blivit lite brun idag och det är ju ett plus! Ska nu vila mig ett tag och se Ghost Whisperer om en stund. 

Shoppingtips!

Till er som beställer mycket på nätet eller besöker ridsportsaffären ofta. Nämligen Hööks, dem har sommar rea på 50%, väldigt bra! Hugg in vettja! Jag skulle t.ex behöva nya ridhanskar då mina nuvarande är så slitna och möjligtvis någon ridbyxa eftersom att jag alltid använder samma ridbyxa hela tiden, är ett par Mountain Horse. Älskar dom, men skulle behöva lite omväxling! Blir kanske att köpa lite nytt till nästa termin. Är det bara jag som älskar rea, speciellt i ridsportsaffärer?
http://hooks.se! 

Något av det bästa jag vet på sommaren

Det måste ju vara jordgubbar det! Dessa gubbar tillhör sommaren, gott är det också! Kan inte annat än att gilla jordgubbar, eller håller ni inte med? Tänk er att sitta ute på en picknick och äta jordgubbar, så härligt!

Gamla tider

Red den här B-ponnyn för 3-4 år sedan, när jag red på Skutans Gård. Det var min absoluta favorithäst där. Saknar den lilla ponnyn alldeles för mycket!

Ni är bäst!

Godkväll! Håller på att somna här snart så det är nog dags att sova! Skulle kanske ha gått till stranden och solat då det var så fint väder men jag var helt slut efter all promenad idag att jag var tvungen att vila och ta det lugnt istället. Måste berätta att ni har varit duktiga idag, tror att det är ett av mina besöksrekord! Applåder till er! Så glad av att se denna höga siffra att jag får mer lust att uppdatera bloggen och får på så sätt mer ideer att blogga om! Och ävens fast jag är bortrest lyckas jag hålla uppdateringen ganska bra! Tur att internet på mobilen fungerar, annars hade det varit kört! Nu ska jag sova, godnatt på er!

Bilder från Norrtälje förra sommaren


Fantastiskt väder idag!

Idag är det dag 8 då. 
Har varit ute på stan idag och kikat runt i olika affärer. Man kan säga att vi har storhandlat idag! Mycket kassar att bära hem. Vi köpte muffins och lite dryck, så vi satt och fikade på en bänk i den härliga sommarvärmen. Gud så varmt det var! Kändes som att det var över +25 grader iaf! Kom hem för ett tag sedan och sitter och käkar middag nu. Blev lasange, en färdigrätt, helt okej faktiskt! Funderar på att gå ner till stranden men är helt slut efter dagen då vi har promenerat i massvis av affärer. Får se hur det blir med den saken. Ni har varit duktiga på att besöka bloggen idag må jag säga, men bättre kan det bli, ellerhur!?

Gamla ridbilder

Hittade dessa bilder på min gamla blogg, kan lägga upp fler sen!

Ut i solen

Ska ut en sväng nu, uppdaterar när jag kommer hem ;)

Suprice

Godmorgon! Fick en liten överraskning här på morgonen, har rätt så många besökare nu på morgonkvisten, det blev jag förvånad över, men ändå glad! Sitter vid köksbordet och äter frukost just nu, vaknade vid elva tiden idag, rena sovmorgonen ju! Idag ska jag och mormor ner en sväng på stan och handla lite. 

Senaste bilderna på Instagram


Söndagsmys

Godkväll!
Här sitter jag och äter vattenmelon och tittar på en film. Trevlig söndagskväll! Vad gör ni en kväll som denna?

My weekend

Dag 6 (igår, lördag)
Igår var det midsommardagen och då var vi iväg igen. Vi åkte runt på lite olika ställen, blandannat Gräddö, Riddersholm och Åkerö. Vid Gräddö fikade vi och hade det trevligt. Vi promenerade till en strand vid Riddersholm och där blåste det som sjutton. Vi satt där det inte blåste så mycket på några stenar vid havet och tittade på några båtar som åkte förbi, exempelvis Viking Line. Och vid Åkerö så gick vi runt lite och upptäckte en fin strand där vi fotograferade lite. En trevlig dag hade jag minsann! 
 
Dag 7 (idag, söndag)
Idag planerade vi att åka ut till Blidö. Hehe ja, mycket resande här! Så vi åkte till Furusund och tog två bilfärjor till Blidö. Väl där så åkte vi runt och letade efter ett cafe med det var stängt, surt! Så det vi istället gjorde var att vi tittade runt lite på ön och därefter åkte vi tillbaka till Furusund och där fikade vi. Och därefter var det hemfärd.
 
Ja, såhär har min helg sett ut då! Har haft det trevligt. Imorgon är det måndag, får se vad vi hittar på då.

Min midsommar

Dag 5 (i fredags) 
Midsommarafton var det i fredags ja. Planerna blev ju förändrade, vi skulle egentligen firat midsommar ute på en ö, och grilla och sådant mysigt, som inte blev av.. Men som sagt löste det sig ändå och vi åkte ut till Marholmen och tittade lite på midsommarfirandet och vi promenerade runt ön, åt lite glass som var perfekt i den härliga sommarvärmen. Solade en hel del också, och passade på att bada då vädret var strålande! Så min midsommar blev väldigt bra ändå, ävens fast det hade varit roligare att åka ut i båten.

Varför jag uppdaterar dåligt

Har inte uppdaterat så bra de senaste dagarna, men lite tidsinställda inlägg har tittat fram lite då och då. Men ja som ni vet så är jag inte hemma utan hos min mormor i Norrtälje så då är det lite svårt att hålla uppdateringen. Har varit här i en vecka nu, och det är ca 3 veckor kvar tills jag ska åka hem till Stockholm igen. Men kan tala om att förra sommaren när jag var här hade jag inte ens tillgång till internet, och då hade jag även en annan mobiltelefon som var sämre. Så jag har verkligen tur som kan slänga in lite inlägg då och då. Kommer skriva om vad jag gjort i midsommar och nu i helgen ikväll, om jag har tid och lust. Så nu vet ni lite mer hur läget ser ut, kanske talade om det innan jag åkte men ja, kände för lite repris!

Sommarbilder del 3

 

Midsommarafton

Godmorgon! Bloggade inte om i onsdags och inte heller om igår, så det får komma nu!
Dag 3
I onsdags så tog vi det mest lugnt på morgonen men på eftermiddagen var vi iväg och handlade sovtäcken och kuddar som vi skulle ha med i båten och därefter åkte vi ut till båten och lämnade all packning vi hade med oss. Vi stannade också på ett cafe och fikade. Jag passade på att sola lite också. Fotade lite fina bilder där, som kommer komma upp sen. 
 
Dag 4
Igår (torsdag) skulle vi ha åkt ut i båten men det blev inte av.. Tråkigt, så istället var jag hemma medans mormor var ute och gjorde lite ärenden, jag valde att stanna inne. Men sen när hon kom hem igen så gick vi ner på stranden, det var så härligt ute. Solen sken och det blåste inga kalla vindar, så skönt! Jag passade på att bada och doppade mig också. Vattnet var varmare än jag trodde, så det var ju ett plus och det kändes som att det var runt +30 grader ute! 
 
Och idag är det midsommarafton! Eftersom att vi inte kunde åka ut i båten så ordnade det sig ändå och vi ska ändå iväg och titta på midsommarfirandet och jag tänker förmodligen sola och bada också! Blir en bra dag idag och hoppas att vädret blir bra! Glad midsommar på er fina läsare! 

Sommarbilder del 2

 

Onsdag

Godmorgon! Vaknade precis, bara för några minuter sen. Ligger och vilar fortfarande i sängen. Ska ta det lugnt här på morgonkvisten och äta lite frukost och sånt, sen ska vi iväg och handla och ut med massa grejer till båten. Ska nog sola idag också, om det blir bra väder men enligt vädret på tv:n så ska det bli varmt och skönt idag. Ikväll kommer då Dag 3, hoppas det inte blir för rörigt men använder bloggen och skriver om vad jag har gjort här och så istället för i en dagbok eller så. Men bloggen är ju som en dagbok, så jag antar att det inte spelar någon roll. Hehe, ja, bloggar mer ikväll!

Förblickar

Lite förblickar på lite bilder jag fotograferat med kameran både idag och igår.

Dag 2 - Norrtälje

Dag 2 idag då. Idag fick jag sovmorgon, härligt. Fick även en god frukost av min snälla mormor. Idag tog vi det lugnt mest. Vi fikade på ett cafe idag igen och sedan handlade vi lite mat och sånt. Därefter har vi bara varit hemma och slappat. Imorgon ska vi ut i båten och lämna all packning och på torsdag åker vi ut med båten till en ö. Ser fram emot det! Får se även om jag solar något imorgon, ska bli bra väder så ska nog ta chansen. Ska titta lite på tv nu och äta lite glass och jordgubbar. 
Jag saknar dig, bästa kusin!

Dag 1 - Norrtälje

Hej på er! Kom fram till Norrtälje runt 11-tiden imorse, blev därefter hämtad av mormor och Lasse och då åkte vi handlade lite och sedan åkte vi till ett cafe och fikade lite i den härliga sommarvärmen utomhus. Trevligt var det. Kan säga att jag verkligen trivs bra här i Norrtälje, fint är det och nära och bra till skärgården. När vi kom hem tog vi det lugnt och åt lunch och vilade ett tag. Somnade gjorde jag också. Blev nog helt slut av resan hit och pågrund av att jag gick upp tidigt imorse. Sedan åt vi middag och glass med jordgubbar till efterrätt & nu ligger jag och vilar i sängen. Jag har det bra jag just nu, ibland är det inte helt fel att vara bortrest! Ska strax sova, godnatt på er fina läsare!

Sommarbilder del 1

Bilder tagna på min kusins landställe för ett eller två år sedan.

Snart framme i Norrtälje

Nu sitter jag äntligen på bussen, snart framme om ca 15 minuter. Har redan åkt halva resan så det känns jättebra! Jag brukar vara ganska nervös och så av mig, men när man väl sitter där på bussen så känns det bra. Jag önska att jag kunde plocka med min kanin i resväskan, hehe, vet att jag kommer sakna honom och familjen väldigt mycket. Men ja, nu sitter jag iaf och lyssnar på musik på Spotify. Ska nog spela Candy Crush också som tidsfördriv. Får se om jag bloggar något mer idag. Har iaf ett tidsinställt inlägg på gång. Nu måste jag nog börja avrunda.

On the train

Godmorgon! Nu sitter jag på tåget och har det bra! Om ca två timmar är jag framme, weho! Känns himla bra att man äntligen är påväg. Jag kommer nog blogga mer sen på bussen.
Hur ska jag klara mig utan dig i fyra veckor, jag kommer sakna dig skruttis!

Godnatt!

Idag har jag packat klart nästan allting som ska med imorgon, gått och fixat glasögonen hos en optiker, då dom satt lite löst och snett som jag störde mig sjukt mycket på. Har även duschat för ett tag sedan, så nu känner jag mig redo! Inte många timmar kvar. Imorgon runt 9-tiden sitter jag redan på tåget. Jag är verkligen taggad, och även lite smånervös. Jag minns att det för inte så länge sedan var 2 veckor kvar, och då tyckte jag att det var lång tids väntan, men nu är det liksom redan imorgon, tiden går så foooort! Ca en timmes bussresa har jag framför mig imorgon också, brukar gå rätt så fort ändå, vilket är skönt! Tur att jag har mobilen, hörlurarna och en twilightbok. Jag kommer förmodligen blogga under resan, då jag säkert kommer ha det ganska så tråkigt. Jag ska strax sova så jag kommer upp imorgon, godnatt!
 

Söndag

Godmorgon! Har suttit hela morgonen och gjort tidsinställda inlägg inför nästa vecka då jag är bortrest. Men jag är borta i 4 veckor, så jag vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen. Men iaf, idag ska jag packa, duscha och sånt för imorgon åååker jag! Jag ska till min mormor som bor ganska långt bort härifrån, ska bli superroligt att träffa henne. Ska dessutom åka mycket båt, och vara mycket i skärgården & även bada och sola mycket! Kommer även träffa morfar också. Ser fram emot dessa 4 veckor jag inte är hemma. Brukar nästan aldrig åka bort på sommaren, brukar oftast bara sitta hemma, så jag ser verkligen fram emot att få åka bort ett tag! 4 veckor är ju nästan en månad, hoppas ni klarar er ett tag utan uppdatering, men jag ska försöka slänga in något inlägg då och då, men jag kan inte lova att jag kommer ha tid. Nu ska jag äta frukost och fortsätta packa.
 

Lillebror idag

Han fick rida Skrållan idag, för första gången, gick super för honom! :)

Lördag

Idag är det lördag då, vaknade för ett tag sedan. Jag ska nog strax äta frukost, och om ett tag åka till stallet för att leda lillebror när han ska rida barnridning. Han har verkligen blivit duktig, han börjar våga trava mer och mer. Sedan ska jag nog umgås ett tag med min kusin innan hon ska hem. Därefter ska jag nog börja packa för på måndag ska jag åka iväg och vara borta i ca 4 veckor. Vart jag ska får ni reda på imorgon, hehe.
 
Sommar! ♥

Bloggtävling

Klicka HÄR för att ha möjlighet att vara med på tävlingen du också! :)

Rolig ridlektion idag

Idag red jag som sagt Deja Vu Rose, vi hade ''lekar''. Vi red en bana som bestog av olika ''stationer'' kan man säga som även gick på tid. Vi skulle exempelvis hoppa några hinder, rida slalom, rida igenom två vattenmattor som det låg blommor på. Min lilla häst var lite feg av sig, men det gick tillslut. Vi var 6 stycken som red och jag kom 4:a, ganska bra, haha. Sista ridlektionen idag var det ja, nu är det bara att vänta till nästa termin, som kommer kännas som en evighet.
 

Märsta Ridklubb

Var för några veckor sedan på en tävling i Märsta och var hästskötare och en liten fotograf kan man säga. (har inte redigerat bilderna, kvalitén suger dock pga blogg.se..)

Nobile

Minns när jag red Nobile en ganska lång period, saknar lilla ponnyskutten.

Deja Vu Rose

Ska rida den här fina hästen idag! :)
 

Friday

Idag har jag varit så duktig att jag städat hela mitt rum, rensat massa saker och även slängt en hel del. Måste ha fått någon städkick eller något. Ja, men nu är rummet städat, det känns ju himla bra det! Jag ska snart till stallet, väntar bara på att pappa ska hämta mig, om ca en halvtimma. Det är sista ridlektionen idag för mig innan ridskolan stänger. Känns himla tråkigt faktiskt.. Men vi ska nog göra något roligt idag, så det ser jag fram emot! Ikväll sover även min kusin över hos mig, så vi får se hur det blir med uppdateringen. Men jag ska försöka hinna med att göra lite tidsinställda nu, innan jag åker iväg. Och om jag hinner skriver jag självklart om ridpasset ikväll! :)
 
Jag och Chivas för ett tag sedan, ignorera mitt ansikte (ser ganska så mysko ut). ;)

<3

En av våra bästa dressyrtävlingar i Ponnycupen, saknar..
 
 

Minne jag aldrig glömmer

Jag minns denna tävling så väl! Jag tog hem segern i LC:2 och vann även maskeraden. Ja, ni ser nog vad jag föreställer? ;) Denna dag var så häftig, jag skulle gärna gå tillbaka i tiden och göra om allting, det var riktigt ballt.

Torsdag

Idag har jag bara slappat. Var ute och köpte lite godis tidigare, tittade även på en skräckfilm som var ganska underlig. Har också bakat kladdkaka och min kusin och hennes kompis kom över ett tag och vi spelade lite tvspel, hehe standard? Sitter och väntar på middagen nu, vi ska äta pizza, mumsigt! Ska sen ikväll titta på film, trevligt trevligt! Två bilder på mitt mästerverk idag! :)
 

The first day

Första dagen på sommarlovet och det regnar, very fun, or not. Idag har jag inga planer för dagen, ska nog bara ta det lugnt, känna att inte behöva skynda på till skolan, känns bra att vara fri nu! Ska väl ha lite torsdagsmys idag. Jag ska köpa lite godis senare och baka kladdkaka för att fira lite att jag har gått ut nian och att det äntligen är sommarlov. Sen tar jag väl dagen som den kommer helt enkelt! 
En trevlig söndagskväll för ett tag sedan med min kusin, farmor och faster.

En liten blick av mitt sommarlov

Finns säkert mycket mer, glömde t.ex fotografering. Jag tror nog att det blir mycket foton här på bloggen i sommar. Dock inte så mycket hästar, vilket är tråkigt, men istället får vi väl kalla det fotoblogg under sommaren iaf. Men det kommer nog komma upp några hästinlägg lite då och då, det kan jag lova er ;) Jag hoppas ni alla läsare kommer ha en riktigt trevlig sommar, för det kommer jag ha! :)

Ögonblicket jag länge väntat på

Åh herrejösses! Jag har nu gått ut nian, helt galet! Mycket känslor kring allihopa, höll själv på att börja gråta när alla andra gjorde det, men jag lyckades behålla tårarna. Vart däremot tårögd när min lärare grät. Jag har fortfarande inte förstått att jag kanske aldrig komma sätta foten i den skolan igen, och det var förhoppningsvis även sista gången jag såg alla klasskompisar och även lärararna. Dagarna, åren, månaderna har gått så sjukt fort, snart är jag uppe i gymnasiet! Men först av allt, ögonblicket som jag länge väntat på, jo sommarlooovet som jag har framför mig! Så glad just nu, och sååååå taggad! Det här sommarlovet ska bli ett av mina bästa någonsin! Jag har så mycket planer för i år. Kan faktiskt erkänna att jag inte badade någonting förra sommaren, men jag har nu redan tagit mitt första topp i år. Känns sjukt bra! Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur lycklig jag är just nu, det är helt obeskrivligt!
 
ÅÅÅÅÅHHHH, LYYYYCCKAAAA!

Redo och taggad

 

Skolavslutning

Godmorgon, vaknade för ett tag sedan. Idag har vi skolavslutning i skolan och därefter får vi sommarlov! Ska bli såå härligt! Dessutom får vi våra slutbetyg idag också, ska bli spännande! Kan inte tänka mig att jag aldrig kommer vara i denna skola något mer, kanske inte heller se klasskompisarna på samma sätt. Tack för dessa 4 år! Har haft en rolig tid på denna skola, men det kommer nog bli ännu roligare på gymnasiet! Ska göra mig i ordning nu, ska ha klänningen på mig idag igen. Tagga skolavslutning!
 

Balen

Slutade tidigt idag, vi städade bara klassrummet och våra skåp, därefter fick vi gå hem. Hade flera timmar på mig att göra mig i ordning inför balen. Duschade, sminkade mig och mamma hjälpte mig att locka håret, hade det inte varit för henne hade jag inte varit så fin som jag blev. Var iaf väldigt roligt att göra sig i ordning för en bal sådär, det är verkligen skillnad på en vanlig avslutning och en bal. Balen var så mycket roligare. Alla var verkligen finklädda och jag gick i klänning för typ första gången på hur länge som helst. Har nog aldrig varit så fin i håret som jag var idag. Var väldigt trevligt iaf. Vi åt en förrätt som var sådär, helt okej var den. Till varmrätten åt vi kyckling med potatisklyftor och bearnaisesås, var riktigt gott! Till efterrätt fick vi glass med maränger och frysta bär. Därefter gick vi runt på olika ställen. Jag gick därefter hem när det typ inte fanns något att göra. Fotade lite också, kan bjuda på dom!
 
 

Söta hagbilder


Tävlingssugen

Blev väldigt tävlingssugen när jag såg dessa bilder, tråkigt bara att jag måste vänta länge tills nästa termin.. Och frågan är, hur kommer jag klara mig utan hästarna under sommaren, jag kommer sakna dom små liven.. ;)

Saknar denna tid

Åh, vad jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden då det var vi. Jag har totalt glömt bort hur man ''älskar'' en häst så mycket som jag älskade dig. Du finns fortfarande kvar i mina minnen, och i mitt hjärta, I will never forget us, never. Du var och är speciell, finaste C-ponny som jag nu sorligtvis är förstor för.. Livet är ibland bra orättvist.

Tisdag

Godmorgon allihopa! Vaknade nyss, trött som jag vet inte vad. Ska snart kliva upp ur sängen och göra mig i ordning. Ska till skolan sen och städa mitt skåp och sånt. Sedan slutar jag nog ganska tidigt, och på kvällen sen är det bal, så då ska jag duscha, och såklart göra håret fint. Kommer nog ha tid att blogga däremellan. Har lite halvbråttom nu, ska gå om 45 minuter, så jag borde börja avrunda här. Har gjort lite tidsinställda inlägg som kommer ploppa upp under dagen, bra va? :) Uppdaterar mer senare.
Min söta lilla älskling!

Hemma från stallet

Kom hem från stallet för ca en timma sedan. Gick inte så bra på ridlektionen idag, kändes bara skit allting. Det kändes inte alls bra på marken men det gick däremot lite bättre när vi väl började hoppa. Men ja, livet är hårt ibland, det kan inte alltid gå bra, men det är ganska så stilla just nu. Ganska jobbigt läge, men håller tummarna på framgångar! Nu ligger jag död i soffan, helt slut efter dagen. Tittar på ett spännande program just nu, nice! Ska nog lägga mig snart, är dödstrött! Godnatt
Min balklänning som jag ska ha imorgon, taggad!

Två bilder från idag

Hehe, typiskt mig, bara bilder på mat och sånt. Nu åker jag till stallet, tagga hopplektion!

Påväg hem från Grönalund

Tjena! Ja, ni kan nog gissa vart jag har varit idag, hehe. Grönalund vare ja! Har haft en väldigt bra dag, men ett ganska så blandat väder. I ena sekunden var solen framme och det var varmt och skönt och i andra sekunden så spöregnade det. Men som tur var så åt vi lunch när det regnade som mest. Dagen gick väldigt fort, så det kändes som man knappt hann åka några karuseller. Men nu sitter jag iaf på tåget hem. Och när jag kommer hem så ska jag direkt iväg till stallet, lovar att jag kommer vara död när jag kommer hem.
 

Här är jag just nu

 

Godmorgon

Måndagmorgon och jag var pigg när jag gick upp, helt galet, brukar vara tvärtom annars! Ska snart gå hemifrån, är sjukt taggad inför denna dag! Måste äta frukost nu så det fick bli ett kort inlägg, men jag kommer försöka uppdatera under dagen!

Godnatt

Färdig duschad och har plockat fram grejer inför morgondagen, härligt att ha det gjort! Har inte berättat än vart vi ska någonstans imorgon med klassen, ni kanske är nyfikna? Men det får vänta tills imorgon. Nu måste jag i sängs, behöver verkligen denna sömn. Godnatt!
 

Mästerkocken levererar

Idag har jag som sagt tagit det lugnt. Min kusin kom hit ett tag, vi satt och spelade tvspel. Jag är nog en sån person som tycker om att vara inne i spelvärlden skulle jag tro, jag är helt enkelt beroende av tvspel. Jag lagade även middagen idag, kalops blev det! Mästerkocken levererar igen, så sjukt gott! Nu tänkte jag duscha en snabbis och fräscha upp mig själv lite, bloggen är redan fräsch, så det är nu jag som står på tur. Därefter blir det nog en film tror jag, därefter måste jag lägga mig då jag har en dag imorgon att se fram emot!
 

Sommarbilder


Sommarlov om 3 dagar

Idag har det inte varit bra väder alls, det har regnat som sjutton, och åskat och blixtrat här, så jag hade inget val än att stanna inne. Hade hellre varit ute och solat eller något, som jag gjorde i fredags. Härligt var det, men idag ska jag bara ta det lugnt, har inte direkt några planer inför dagen faktiskt. Jag ska nog ha en såndär mysdag, med film, tvspel och bloggen. Senare kanske jag ska träffa min kusin. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.
 
Imorgon är det klassens dag så då ska vi iväg. Längtar verkligen! Och på tisdag är det bal i skolan, jag är ganska taggad faktiskt. Har köpt klänning och skor så det känns bra! På onsdag är det avslutning och därefter sommarlov! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills sommarlovet, men dagarna går fort! 3 dagar kvar, gaahhh!
 

Nyrenoverad blogg

Halloj! Kände för att renovera bloggen lite, och tänkte att det kanske gör satt jag får blogglusten tillbaka. Eftersom att jag föll till en ''bloggpaus'' igen. Haha, ja, jag lyckas aldrig. Men nu när det snart är sommarlov, kanske jag borde ha lite mer tid till bloggen, eller så är det rena motsatsen, hehe, jag har ingen aning faktiskt. Vi får se hur det blir, men nu är bloggen mer somrig tycker jag iaf, och lite fräschare!
 

RSS 2.0