Plugg, plugg, plugg....

Sitter just nu och lyssnar på musik och försöker plugga. Har två prov på fredag och även en muntlig redovisning, man kan väl säga att det är tre prov på en och samma dag, dör. Jag ska försöka vara lite duktig och plugga lite nu iaf, annars får jag panik på fredag, hah.
 
Känns konstigt att inte rida idag, eftersom att jag har bytt ridgrupp till fredagar. Men jag vänjer mig nog ganska fort.
 
Älskar den här bilden!

Veckoplanering

Tisdag: Skola, plugga kanske
Onsdag: Skola, slappa/plugga
Torsdag: Skola, Stockholm International Horse Show :D
Fredag: Skola, ridning i nya ridgruppen ;)
Lördag: Inget planerat, kanske se Breaking Dawn del 2 (?)
Söndag: Stockholm International Horse Show :D
 
Ja, som ni ser är det ju Globen-veckan nu! Längtar så sjukt mycket! :D :D
 
Jag vill seeeeeee!!!!

Dagens ridpass, markarbete

Idag skulle vi egentligen haft hoppning, men vi red markarbete istället. Jag red iaf Chivas, gick ganska bra idag. Han var lugn och trevlig, vilket kändes jättebra! Vi red på volter och då skulle vi rida på en bom i varje volt, gick lite fort några gånger, men jag lyckades nog få till någon bra volt. Sedan skulle vi rida som en åttvolt och byta galopp över en bom. Funkade helt okej. Rätt nöjd ändå, med tanke på hur fin han var idag. Nästa vecka blir det hästbyte, tror nog att jag rider Loona då. Kan bli spännande! Har ridit henne en gång, och det var på en hopptävling 70 cm (tror jag). Kommer sakna Chivas såklart, eftersom att jag kommit riktigt långt med honom nu, men lite hästvariering gör ingenting lite då och då.
 
Bilden passar nog inte riktigt med inlägget, men hehe... Jag gillar bilden ävens fast den är oredigerad (för lat för att redigera...)

Skogslotten

Nu blev det sånt dära lång paus igen, hah, typiskt! Förra söndagen tävlade jag Chivas i KM-hoppning. Första hopptävlingen på Chivas och första gången jag hoppar 80 cm på tävling. På framridningen kändes han lugn och trevlig. Inne på banan lyckades jag tappa stigbygeln på fjärde hindret, och därmed rev sjunde hindret. Synd då han verkligen var lugn på banan.
 
Har även varit på gymnasiemässan i torsdags med klassen. Har flera gymnasium jag kan välja mellan nu, känns ganska lugnt för mig, har inte någon panik just nu iaf om vilken gymnasium jag ska välja.
 
Nu i helgen var det Skogslotten. I lördags var det dressyr. Chivas var sjukt fin på framridningen. Dock tappade jag allt inne på banan, jäkla typiskt då! Gick inge vidare i dressyren.. :( I går (söndags) var det hoppning, och gud vad bra det gick! Så nöjd! Inga rivningar, klantade mig inte och fladdrade inte, tuuur. Dock sumpade jag tiden lite till ett hinder, men same shit. Fick iaf tiden 21 sekunder, vilket resulterade i att jag kom på femte plats. Bästa Chivas! :D
Kommer troligtvis lägga upp videon från hoppningen sen.
 
Idag är det måndag då. Ska till stallet snart, hoppträning som gäller! Taaggaaaa! Juste, har även bytt ridgrupp från onsdagar till fredagar. Så ridning på fredag blire, ska bli spännande! ;)
 

Torsdag

Nämen haaallåå där! Kom hem för en stund sedan från Skogslottenmötet. Nästa helg gäller det, längtar så jag spricker snart! Imorgon är det iaf fredag, sedan heeelg! Imorgon slutar jag även tidigare från skolan. Därefter ska jag även provrida min kompis ponny. På lördag blir det stallet och knoppa Chivas, och på söndag är det tävling på Chivas i 80 cm. Mycket stall för min del, hemma bra, stallet bäst! Får se om jag kommer ha möjlighet att blogga i helgen, har fullt upp! Men jag ska försöka slänga in något inlägg. Ska snart sova, såå gooodnatt!
 

Veckoplanering

Torsdag: Skola, Skogslottenmöte.
Fredag: Skola, slappa.
Lördag: Stallet, knoppa Chivas.
Söndag: KM-Hoppning på Chivas.
 
Sååå taggad och nervös till söndag, ska bli så roligt! :D
 
Förra hopptävlingen på Nobile, prisutdelningen (:

Bilder


Död och trött

I söndags var det Ponnycupsmatch mot Täby. Jag red Nobile, vilket gick ganska bra. Har inte ridit honom på några veckor så det blev en helt annan känsla, men det gick bra iaf. Vi vann även mot Täby! We are the winners, wiho!
 
I måndags red jag Chivas på hopplektionen. Gick väldigt bra, dock kom vi lite fel på vissa hinder, tempot måste jag öva på. Annars kändes det bra!
 
Idag (onsdag) red jag Chivas också, vi hade hoppning. Dock gick inte alls lika bra som i måndags. Jag var både trött, död, okoncentrerad vilket resulterar i att det kan gå mindre bra. Men jag är nog ändå ganska nöjd ändå, måste som sagt träna på tempot lite bättre.
 
Nu sitter jag helt död i soffan och håller även på att somna. Ska strax duscha och hoppa i säng, haha kommer somna i duschen, hahahahaha.
 
Bild från höstlovet hos mormor (:

I'm back?

Hallååå där, det var länge sedan! Jag antar att jag är halvt tillbaka efter ett par veckors paus. Jag har nog skrivit anledningen till att jag inte har bloggat ett antal gånger, men skolan tar iaf väldigt mycket tid just nu. Jag har saknat att blogga, så jag ska nog ta och börja blogga lite oftare tror jag! Dagarna rullar på som sjutton, det är t.ex redan november, helt sjukt.
 
Ikväll är planerna att plocka fram tävlingskläder, smörja ridskor/chaps, duscha osv. Imorgon är det Ponnycupsmatch. Jag ska rida Nobile, saknar att rida honom då jag har ridit Chivas dom senaste gångerna i hoppgruppen. Jag ser iaf fram imot att rida Nobile, är taggad!
 
Jag och Nobile :)

RSS 2.0