Lite bilder från idag

Godkväll! Har för en stund sedan suttit och kollat på X Factor och även pluggat lite. Ska nog snart sova så fort videoklippet är upplagt på youtube från idag. Surt att det segar som sjutton. 9% av 100% just nu, kul liksom. Får väl ladda för en ny vecka. Måndag imorgon, som vanligt en av dom bästa dagarna på veckan, eftersom att det är kort skoldag. Även hoppgrupp på kvällen sedan :) Ska göra en liten veckoplanering nu innan jag går och lägger mig. Godnatt!
 
Jag och Nobile inne på banan idag.

Dagens tävling

Ja, nu är jag bänkad i datastolen efter en lång förväntansfull dag.
 
Klubbdressyren på Nobile i LB:1 gick bättre än jag hade förväntat mig. Var verkligen konsentrerad och taggad. Kanske beror på att det är ett annat program, men idag fick jag kämpa. Nobile skötte sig riktigt bra idag, som vanligt, hehe. Jag tyckte att jag lyckades rida mitt bästa så jag är nöjd med min insats. Även fast det är hårdare bedömning i LB:1, och fick under 60% så är jag nöjd ändå. Kom dock sist i klassen, men eftersom att det var otroligt duktiga ryttare med så kan jag inte jämföras med dom. Man måste ju börja någonstans och någon måste ju komma sist ;)
 
Jag red tyvärr inte mot Sundby idag i Ponnycupen så jag blev fotograf och heja på laget. Vi lyckades plocka hem segern idag, en revansch, weho! Tyckte laget red riktigt bra idag, verkligen kul att vi vann. Fotade allihopa från laget så jag kommer att lägga in bilder så småning om och även videon från dressyren :)
 
Snart börjar X Factor så jag ska väl bänka mig framför tv-soffan snart med massa godis.
 
Ellen och Dionne idag på dressyren.

Snart mot stallet

Söndag idag. Tävling som gäller för mig dårå ;) Ska snart åka hemifrån, börjar bli riktigt nervös nu.. Resultatet kommer nog upp ikväll. Nu måste jag klä på mig och sedan åka. Hörs senare! :)

Nervös och taggad

Nu ska jag nog ta och sova. Har duschat, smörjt ridskorna och chapsen. Även plockat fram alla grejer tills imorgon. Redo och taggad! Nu är det bara hästen kvar. Dock tror jag inte att jag hinner knoppa. Kan även bli svårt då hans man är rätt så kort. Har inte provat när dom har klippt honom, men jag borde nog prova någondag. Får se hur jag gör imorgon, om jag hinner. Annars får han bli fin utan knoppar ändå ;) Dags för mig att hoppa i säng satt jag kommer upp imorgon. Godnatt! :)
 

Trött

Sitter just nu och pluggar. Tråkigt att plugga på en lördag, men sånt är livet. Funderar på om jag ska smörja mina ridskor och chaps snart. Även hoppa in i duschen och därefter läsa en bok eller kolla på film. Blir nog en filmkväll ikväll kanske ;) Först måste jag nog repetera LB:1, känner nog att jag måste träna på det lite mera att det sitter tills imorgon. Vore inte roligt om jag tappade bort mig mitt i banan. Börjar komma lite fjärilar i magen, lite nervös. Blir andra gången jag tävlar LB:1. Kommer bli sjukt roligt, men ändå pirrigt. Nej, det går nog bra, hehe får man ju alltid hålla tummarna ;) Det är nog planerna för ikväll, har ändå ganska mycket att göra känns det som, eftersom att jag måste lägga mig tidigt idag. Upp tidigt imorgon och vara i stallet tidigt ;) Tagga rejält mycket nu!
 
Jag och Chivas för några veckor sedan.

Tagga tävling imorgon!

Äntligen helg! Den här veckan gick rätt fort ändå. Idag är det lördag iaf. Planerna idag är väl att slappa, kanske plugga om jag orkar. Måste även förbereda inför tävling imorgon! Är anmäld på Nobile i LB:1 imorgon på klubbdressyren. Har suttit och pluggat LB:1 hela morgonen. Ska bli roligt att rida ett annat program än LC:2. På eftermiddagen är det Ponnycup Hoppning på Sundby. Vet inte om jag ska rida än, men jag ska iaf dit ändå ;) Blir att fota och heja på laget isånnafall :) Längtar sjukt mycket tills imorgon! Taggaaaa! :D
 
Jag och Nobile innan sommaren LC:2.

Torsdag

Godkväll! Här hamnade jag såhär på kvällskvisten. Har inte suttit vid datorn på ett par dagar. Börjar vänja mig vid att inte sitta vid datorn varje dag, känns bra att ha ett liv ''utanför'' datorn också. Förut var det bara dator, dator och dator, hela tiden, varje dag. Nu skulle jag nog kunna klara mig helt utan datorn tror jag, finns ju internet på mobilen & iPoden :D Uppdaterar bara Instagram, näst intill aldrig Facebook längre.
 
Igår red jag Frank. Vart förvånad att jag stog uppskriven på honom, eftersom att jag trodde att jag var förlång. Men jag satt iaf på honom igår, vilket gick sådär. Mycket att tänka på sitsen. Framdelsvändningarna gick bra och när vi skulle flytta hästarna runt några koner. Galopparbete gick nog lite halvdant, han har ju sin galopp, lite annorlunda. Var ett tag jag satt på honom, men mot slutet gick det mycket bättre. Han blev mycket mjukare och samtidigt blev min sits mycket bättre också ;)
 
Ska snart sova, fredag imorgon, love it! Längtar otroligt mycket till helgen! Två tävlingar på söndag, berättar mer imorgon eller i helgen! :) Godnatt.
 
Min kanin i somras.

Jag och Chivas i onsdags


Video från igår

Haha, ser verkligen helt sjukt ut där i omhoppningen, som jag skrev förut: Höll på att hoppa fel hinder, rida in i blommor och en funktionär, och tappade även stigbyglarna. Haha, failad man är ibland, men det är ju sånt som händer ;)

Borta bra men hemma bäst

Slutat skolan nu, skönt att vara hemma äntligen. Slappdag idag fram tills att jag ska åka till stallet. Har ingen aning om jag kommer sitta kvar på Nobile ett tag till eller om alla byter häst. Får se, men just nu går det verkligen bra med Nobile. Får se om jag får med mig kameran, men jag tror jag skippar den idag. Håller på och laddar över bilderna från i onsdags när jag hoppade Chivas. Kommer lägga upp dom strax!
 
Igår från prisutdelningen.

Måndag

Godmorgon! Vaknade nyss, är inte sådär taggad för skolan idag, trött och seg. Men måndagar är ändå en av de bästa dagarna i veckan eftersom att jag bara har tre lektioner. Har även sovmorgon idag så det känns skönt! Ikväll är det iaf hoppträning, markarbete som står på schemat idag. Nu ska jag iaf äta frukost och sedan börja göra mig iordning. Klockan drar iväg och jag vill inte komma försent så dags att avsluta inlägget. Hoppas att jag kan uppdatera mer efter skolan, hehe man vet aldrig, men jag ska försöka!

Klubbhoppning

Hallo! Var ett tag sedan, hehe igen.. Jag är verkligen bra på att uppdatera känner jag. Idag var det iaf klubbhoppning. Anmälde mig på Nobile. När jag gick banan idag var jag verkligen nervös, kände nästan att jag skulle glömma bort banan så jag var tvungen att upprepa banan hundra gånger i huvudet för att den skulle sitta. Framridningen gick bra. Och inne på banan var jag ruskigt nervös. Att glömma banan skulle vara det värsta nästan. Gick sjukt bra fram till i mitten av omhoppningen. Var nära på att hoppa ett annat hinder och sedan höll jag nästan på att rida in i blommor och en funktionär, tappade även stigbyglarna. Lite missförstånd där mellan mig och Nobile och men han räddade mig ur knipan. Fick lite smått panik där, men ingen större fara utan vi klarade det felfritt iaf. Kändes lite failat där i omhoppningen, men det är ju sånt som händer, annars kändes det bra. Blev en första plats trots att jag failade, Nobile är bäst!
 

Love mondays

Hemma nu från skolan. Älskar måndagar, börjar sent och slutar tidigt. Ska nog fortsätta att läsa min bok och vänta på bullarna i ugnen ;) Denna vecka ser det inte ut som att det är så mycket pluggande, ett prov dock men annars så! Kanske hinner med att blogga lite bättre då.
 

Oredigerad bild från Skansen i lördags.

Veckans planer

Måndag: Skola, hoppträning :D
Tisdag: Skola, plugga.
Onsdag: Skola, ridning :D
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola.
Lördag: Kanske stallet (?).
Söndag: Klubbhoppning på Nobile :D
 

Bjuder från igår ;)

Godnatt

Tiden drog iväg, redan halv 11. Ska lägga mig och läsa lite och sedan sova. Måndag imorgon, kort dag i skolan, och sedan hoppgrupp, älskar måndagar! :D Får se om jag hinner uppdatera imorgon. Kan aldrig lova något ;)
 

Bilder från idag


Jag och Nobile

Jag och Nobile idag. :)

Ponnycup

Igår var jag på Skansen med mamma och lillebror som spenderades där med min morfar. Trevligt var det! Fotade även en hel del. Bilder kommer strax!
 
Idag var det första hemmamatchen i hoppningen. Red Nobile, gick helt okej. Red lite slarvigt, men lyckades ta hem guldmedaljen ;) Dock förlorade vi mot Sundby, men vi får köra revansch om två veckor hehe kanske? Första gången jag var med i hoppningen, så det var riktigt roligt!
 
Nu dom här veckorna som kommer är det massor av tävlingar, nästa vecka är det klubbhoppning på Nobile, veckan efter är det Ponnycup igen, bortamatch tror jag. Tagga! :D :D
 

Bild från Globen Horse Show 2011.

Godnatt

Imorgon ska jag upp tidigt för jag ska iväg, så jag måste lägga mig i någolunda bra tid. Ska lägga mig och fortsätta läsa Om jag kunde drömma. Snart läst ut boken, därefter ska jag börja på nästa bok! Älskar Twilightböckerna! :D Nu ska jag lägga mig, godnatt!
 

Fina Nobile förrförra måndagens hoppträning.

Helgens planer

I helgen har jag fullt upp.
Lördag: Ska träffa morfar, kommer inte att vara hemma under hela dagen.
 
Söndag: Ponnycup, hemmamatch hoppning.
 
Gick i Ponnycupen dressyr förra terminen, denna termin går jag över till hoppningen, tagga till söndag, kommer vara så himla nervöööööös. Längtar! :D
 

Varit frånvarande ett tag

Hej på er! Har varit ganska frånvarande ett tag. Det beror på att jag har varit tvungen att plugga en hel del. Dels så skulle en inlämningsuppgift in idag, och skulle även plugga till ett prov tills idag. Det är väl det som har hindrat mig lite från att sätta mig här. Har varit upptagen i stort sett alla dagarna, vilket faktiskt förvånar mig, men sista året, klart man ska satsa nu! Ridningen har gått bra! I måndags gick det halvdant, pågrund av mig. Red fruktansvärt slarvigt och då blev det krångel. I slutet skärpte jag mig och red ordentligt och då gick det riktigt bra! I onsdags red jag Chivas, markarbete. Gick också riktigt bra. Verkligen skillnad från lektion till lektion, verkligen roligt! Först motgång, sedan framgång med mig och Chivas, det blir bara bättre och bättre nu. Nästa vecka är det hoppning, riktigt taggad på att hoppa Chivas.
 
Förövrigt har jag saknat bloggen faktiskt, ävens fast plugget går före. Vill ju verkligen uppdatera bättre men lär nog bli såhär ett tag, annars får jag panik i skolan sedan om jag inte har pluggat haha ;) Verkligen skönt att det är fredag idag, verkligen glad över det. Gick bra på SO-provet och nöjd med min inlämningsuppgift, älskar denna känsla. Spänd inför resultatet, vill verkligen veta nunununu! Nej, nu ska jag inte snacka mer om skolan. Idag ska jag bara ta det lugnt, fredagsmys ikväll såklart!
 

Instagrambilder.

Dagens ridpass

Idag red jag Chivas, gick betydligt mycket bättre än förra gången. Dock har jag inte riktigt hittat honom än, men det går helt okej nu. Börjar förstå honom mera och han blev mycket mjukare i sidorna när vi gjorde serpentinbågar, något som funkar riktigt bra för både honom och mig. Jobbade mycket på volter, minska och öka vilket funkade bra. Dock tappade jag lite sitsen lite när vi minskade volterna och red utan stigbyglar. Kändes nästan som att jag skulle flyga av, haha, nej kanske inte riktigt, men fick kämpa lite med ställningen osv. Mycket man ska hålla red på. Ridlektionen förövrigt gick ganska bra, rätt så nöjd för att vara stor skillnad på mig, då jag första lektionen (2 lektioner sen) var spänd och sitsen blev potatissäck, nu var jag mer följsam, mjuk och sitsen blev mycket bättre när jag slappnade av. Man kan ju inte vara perfekt, men det är tur att det är skillnad från lektion till lektion! Nästa vecka är det markarbete, kan bli hästbyte också, lär bli spännande vilken häst man får då ;)
 
Duschade och så när jag kom hem och satte mig sedan här en snabbis, eftersom att jag ville hinna med att skriva om ridpasset. Rätt så krångligt att skriva om det dagen efter, eller två dagar efter. Nu ska jag plugga, och därefter sova! Bilder kommer sedan från dagens ridpass, har även en liten videosnutt som jag kan lägga upp imorgon. Godnatt!
 

Lite halvknasig bild på Frankie.

Home

Hemma nu från skolan. Ganska lång dag, men det gick ändå ganska fort. Åker till stallet om mindre än en timma så jag måste ta tag i lite läxor och sånt nu. Även äta middag, har lite sådär halvbrottom. Tror nog att jag ska rida Chivas :) Vi får se, uppdaterar nog mer ikväll!
 

Favoritbilder på mig och Conquest



Ganska många av mina favoritbilder från C-ponny tiden med Conquest, saknar. ♥

Hiss/diss?

Satt och funderade på om den här tröjan var ursnygg eller om den var ruskigt ful? Vad tycker ni?
 

Dagens fråga

Vad tycker ni om hjälptyglar som gramantygel t.ex?
 

Bildbomb


Godnatt

Godkväll! Har suttit och pluggat hela kvällen, har fått en hel del gjort, vilket är skönt! Ska strax sova, innan det ska jag fixa lite tidsinställda inlägg till imorgon. Har en ganska lång dag i skolan imorgon, slutar runt 15:20. Ska därefter till stallet! :D Säger nu med detta inlägg godnatt, så godnatt!
 

Video

Video från igår, tror att hindret ligger någonstans runt 80cm.

Fler bilder från gårdagens ridpass


Lyckat ridpass igår

Igår red jag Nobile, vilket verkligen gick bra! Vi hade hoppning, hoppade bana och på slutet ett högre hinder. Sjukt roligt! Tror att hindret var någonstans runt 80cm, högre än vad vi brukar hoppa, hehe, lite skrajsen blev man men det gick hur bra som helst! Gick verkligen bra igår, lyckat ridpass! :D
 

Fler bilder kommer! ;)

Seg tisdag

Det har varit en riktigt seg dag i skolan idag. Helt död nu, måste iaf plugga resten av kvällen. Ska först skriva om gårdagens ridpass och föra över bilderna till datorn. Ska nog även göra lite tidsinställda inlägg tills imorgon, så bloggen inte står så tom ;)
 

Jag och Frank förra terminen :)

Snart stallet

Snart ska jag till stallet, om ca en timma. Ska först äta middag och plugga lite. Ska försöka skriva om ridpasset ikväll! Nu måste jag börja avrunda inlägget, blev ett snabbt inlägg som imorse.
 

Lite halvrolig bild från förra måndagen, då han la huvudet på sne, knasponny.

Bilder på hästarna i hagen



Helt slut

Skoldagen idag gick rätt så fort, skönt att komma hem. Är helt slut nu, trött som jag vet inte vad. Kan bero på att vi kollade på film i ca 2 timmar. Har iaf ätit mellis och nu ska jag plocka fram böckerna och plugga. Måste säga att jag har något beroende av att plugga hela tiden, tycker ni säkert att jag är den korkaste i världen, men jag kör i mitt race!
 
Stallet om ca 2 timmar, vill dit nuuuu! Hoppning idag förmodligen på den lilla gulingen Nobile. Tar nog med mig kameran idag, så jag kan uppdatera med bilder ;)  
 

Veckoplanering

Måndag: Skola, hoppträning.
Tisdag: Skola.
Onsdag: Skola, ridning.
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola.
Lördag: Inget planerat.
Söndag: Inget planerat.

Har en ganska oplanerad vecka, lite svårt att veta, tar dagarna som dom kommer ;)
 

Old pictures


Gamla vårbilder från 2011.

Måndag

Godmorgon! Måndag idag, ska snart gå mot skolan. Har lite sådär halvbråttom men slänger in ett snabbt inlägg. Går iaf i skolan till 13:50, ska sedan hem och inte göra nåt speciellt. På kvällen ska jag till stallet för hoppträning :D Det är väl planerna för idag. Nu måste jag avsluta, blev ett ganska stressat inlägg men har några inlägg som kommer upp under dagen. Hörs senare! ;)

Mountain Horse och Tretorn



Ögongodis ♥

Sova nu

Har suttit och pluggat en hel del under kvällen, därför är jag rätt så trött nu. Ska sova snart. Skola imorgon, har även sovmorgon. Börjar sent och slutar tidigt, det är perfekt! Och sedan hoppträning på kvällen, det kan nog inte bli bättre. Ska försöka uppdatera på morgonen. Får se hur pass morgonpigg jag är ;) Godnatt!
 

Söndag

Godmorgon! Söndag idag, blir nog som igår, en slappdag tror jag. Ska fixa frukost strax och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, plugga kanske. Måste iaf äta något nu.
 
Jag och Dillon förra året.

Filmkväll

Godkväll! Ska titta lite på film nu, och äta chokladmousse med grädde och bär. Verkligen älskar filmkvällar! :D
 
Mycket kärlek till dig älskade kanin

Rabatt på alla hjälmar och säkerhetsvästar

Hööks har nu 15% rabatt på alla hjälmar och säkerhetsvästar, kika in HÄR!
 


Bilder från onsdagens lektionen


Bilder från måndagens lektion


Lördag den 1 september

I'm back, tror jag ;) Hehe, på helgerna har jag tillgång till att blogga hur mycket som helst! Iaf som en sån här dag som idag när jag inte har något att göra. Har hänt ganska mycket sedan jag bloggade senast, som var i tisdags.
 
I onsdags var det ridning, red Chivas. Gick mycket bättre än förra gången. När jag mjuknade, mjuknade Chivas också och då gick det mycket lättare! Sitter och spänner mig på honom, och sitsen blev konstig för att jag lutade mig lite framåt, vet inte riktigt varför. Men fick försöka sträcka mig upp som mycket som möjligt. I slutet gick det nog som bäst, när jag började förstå hur jag skulle rida honom.
 
I torsdags hände inte så mycket, skola och plugg. Igår däremot hände ganska mycket. Fick en boll på idrotten rakt i ansiktet så glasögonen blev snea.. Sånt som händer såklart, men det var ju inte så roligt direkt. Fick gå upp till Centrum och fixa till dom. Vilken lättnad när dom blev fixade, skulle aldrig kunna gå runt med SÅ snea glasögon, ursh. En anledning till varför jag absolut inte tycker om glasögon. Därefter satt jag och pluggade. Ja, mycket plugg för mig som sagt. Det är väl det som gör att jag aldrig hinner sätta mig här.
 
Lördag idag, har inte gjort något speciellt än så länge. Tror nog att jag ska ta det lugnt, kanske plugga lite också. Tänk att det redan är september...
 

Old picture. Fina Conquest ♥

RSS 2.0