Lördagsmys

Kom hem för ett tag sedan från stallet. Gick riktigt bra för min lillebror idag, han red två gånger för att vi hade tydligen dubbelbokat honom, hihi knasigt. Han red först Snobben första halvtimman och sedan lilla Servus andra halvtimman. Han vågade tillslut att trava på Servus, roligt att han vågar mer och mer efter varje gång och att han lär sig mycket också. Han lär väl bli en riktigt duktig ryttare i framtiden ;)
 
Blir en liten filmdag resten av dagen, är ganska så trött och har även lite ont i huvudet, så jag ska nog bara ta det lugnt idag.
 

Ridlektionen igår

Igår red jag Makur, vilket faktiskt gick bättre än förväntat, och det kändes mycket bättre än första gången jag red honom (för någon vecka sedan). Han var mycket lugnare, och jag hade nog mer koll på vad jag gjorde. Han är ju trots allt en ganska ung häst också, och gör lite som han ''vill''. När vi red fram hästarna gick det bra, men när vi skulle rida ett dressyrprogram så spårade det ur, eller det gick väl helt okej, men det hade kunnat göras bättre. Men jag har iaf insett att det bara går bättre och bättre för varje gång jag rider honom, han är inte alls den enklaste, men det är utmaning som är kul! Rätt så nöjd är jag nog ändå! ;)
 
Lördag idag då, är hur trött som helst. Ska snart iväg till stallet, lillebror ska rida barnridning. Har nog lite bråttom för jag har inte ätit frukost än. Ska försöka uppdatera så fort jag kommer hem.
 

Vilket härligt väder!

Har varit ute i det härliga vädret för en liten stund sedan. Den här dagen har nog varit varmast hitills. Åh, vad jag får sommarkänslor, att bada, åka båt osv. Inte lång tid kvar tills sommarlooooov!!!
Ska nu ta det lugnt fram till att jag ska åka iväg till stallet, och äta middag och lite sånt. Idag blir det nog en t-shirt att rida i bara, tror att jag kommer svättas ihjäl annars ;)
 
Ganska god glass jag åt idag, hehe.

Fredag

Halloj! Började vid tio idag och slutade ungefär vid elva, så skönt! Varmt ute är det idag också, härligt! Ska nog gå ut en sväng senare och köpa lite fredagsgodis och även sitta utomhus och äta glass. Ikväll är det även ridning som gäller, härlig fredag dehär!
 

Duktig som pluggar med egen vilja

Som rubriken säger så sitter jag och pluggar och försöker proppa in allt i hjärnan haha. Går väl ganska bra då det lutar mer åt att jag ''vill'', än att jag ''måste''. Känns ändå ganska bra att ha allting gjort i tid än att stressa i sista sekund. Tycker verkligen att det känns som fredag idag.. Men det är ju ''bara'' torsdag än så länge. Jag är på väldigt bra humör eftersom att jag börjar sent och slutar tidigt imorgon, det är det bästa som kan hända på en fredag. Ska nog bara ta det lugnt imorgon fram till att jag ska iväg till stallet. Har föresten varit duktig och tränat lite enkelt idag, hade ingen ork att gå ut och springa så jag körde på situps, armhävningar och även lite tyngdlyftning. Helt okej torsdag faktiskt! Ska fortsätta att plugga ett tag till och därefter blir det en liten filmkväll! 

Ge mig sommar!

Åh vad jag vill ha sommar nu, får verkligen en stor längtan av dessa bilder.

Torsdag

Ursh, hade sista delen av nationella provet idag i matematik, det var helt ärligt det svåraste provet jag någonsin gjort. Som tur var det då det sista nationella, så alla dom där proven är över nu, så skönt! Dock har vi två ''vanliga'' prov kvar denna termin men jag överlever nog för om bara några få veckor är det sommarlov! Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar och ser fram emot denna sommar. Jag tror att det kommer bli en av dom bästa faktiskt! Efter nationella provet hade vi bara i stort sett slapplektioner, så det var härligt! Idag är planerna att gå ut och springa, om jag får med mig min faster. Annars får jag väl springa själv, det skadar ju inte men ändå. Annars ska jag försöka vara duktig att plugga, eftersom att jag har prov nästa vecka. Tror annars att det blir en liten slappdag för min del!
Du var så söt där min ängel!

Fullt upp

Jag har haft fullt upp de dagarna jag inte bloggat. Har exempelvis börjat springa, muskler nästa? Hihi, ska försöka att springa varannan dag. Får se hur länge det håller, men det är värt ett försök. I helgen sov jag inte hemma utan hos min farmor. Och i måndags var det hoppträning och igår var jag ute och sprang och pluggade också, hihi duktigt! Och idag red jag igen i en ridgrupp på Leon som jag aldrig ridit förut. Alltid lika spännande att rida hästar som man inte ridit förr. Det gick iaf jättebra. Vi skrittade fram utomhus, mysigt! Sedan när vi red i ridhuset så red vi mycket skänkelvikningar, övergångar och öppna! Kändes bra för att vara första gången jag red honom så jag är nöjd! Nu väntar duschen på mig. Jag och fina Leon idag! :)

Onsdagsmys

Kör på lite onsdagsmys med kiwi och honungsmelon samt tvspel. Ledig imorgon och på fredag, känns så hääärligt! Så det blir nog en filmkväll ikväll tror jag eftersom att jag inte behöver tänka på att gå upp tidigt imorgon. Glad idag beroende på många olika saker, älska sådana här dagar! 

Lycka!

JAG KOM IN PÅ DET GYMNASIET JAG SÖKTE TILL! ÅH, LYCKA!

Fantastiskt väder

Halloj! Har håltimma nu i skolan, ganska så tråkigt. Men sitter ute i solen så det är ett plus. Känns bra att sommaren är påväg, happyface! Har som sagt en väldigt lång dag idag, det är ju inte så roligt. Vart ett kort och lite ointressant inlägg men kände för att uppdatera lite.

Onsdag

 
Vaknade tidigare än alarmet idag, berodde nog på att jag drömde en ganska så hemsk dröm. Jag är verkligen glad över att det bara var en dröm sedan när jag vaknade, att det inte var påriktigt. Blev iaf pigg när jag vaknade och nu har jag mer tid på mig än vad jag vanligtvis har. Idag är det onsdag, har en lång dag framför mig i skolan, annars händer nog inget speciellt. Ska nog börja göra mig i ordning så att jag slipper stressa sen i sista sekund. Sen får vi se vad som händer efter skolan, men jag tar dagen som den kommer helt enkelt.
Bild från igår när jag var ute och fotograferade med min lilla kompis till kamera.

Sötnos framför kameran


Summer feelings


Hemma tidigt idag

Hade fullt upp i helgen. I lördags var jag ute i solen nästan hela dagen, och åt därefter på restaurang och kom därför hem ganska sent då jag även fikade hos min farbror. I söndags var jag och handlade med min kusin, köpte en ny hårfärg och en ögonbrynspenna. Därefter mötte jag min pappa, lillebror, farmor, min andra kusin, och min farbror ute, så då umgicks jag med dom ett tag innan vi därefter köpte glass på vägen hem. Senare på kvällen färgade jag håret. Och igår, var jag nästan inte hemma något alls. Kom hem från skolan, blev därefter upphämtad bara några minuter senare och därefter åkte vi direkt till Solna. Vi i Ungdomssektionen åkte på en US-utbildning. Och utbildningen pågick i ca tre timmar, från 16:30 till 19:30. Påvägen hem åt vi på donken, och därefter vidare hem, så jag kom hem runt tio igårkväll. Slängde mig direkt i soffan typ helt död, haha.
 
Idag hade vi nationellaprov i matte, gick hyffsat! Vi slutade även tidigare idag från skolan, ungefär halv tolv därför är jag på väldigt bra humör idag kan man säga, så skulle någon göra mig irriterad nu så skulle den ligga risigt till, haha. Så idag blir det nog bara en slappdag, om inte annat, att plugga exempelvis (vilket skulle behövas). Men man kan säga att jag är ganska så slut från igår, man vart väldigt seg i huvudet av att sitta på samma stol i ca tre timmar.
 
Min fina ♥

Stallet snart

Skoldagen gick rätt så fort, vilket var skönt! Gick därefter till Centrum och kollade efter en ögonbrynspenna, hör och häpna dom jag såg kostade mellan 89:- och 99:-, så nej. Och blev osäker på vilken hårfärg jag skulle köpa, så jag ska förmodligen kolla det imorgon istället. Ska snart till stallet, ridlektion som gäller ikväll! Taggad! Ska åka om ca tjugo minuter så jag bör nog göra mig i ordning snart. Blir nog ett inlägg sedan om ridpasset när jag kommer hem, om jag inte somnar direkt, hehe.
 
Jag och Nobile på en klubbtävling för ett tag sedan, då vi även tog hem segern.

Fredag

Godmorgon! Blir ett litet snabbinlägg här på morgonkvisten. Vaknade nyss och jag borde gå upp nu på en gång egentligen, haha, kommer väl antagligen komma försent i vanlig ordning. Men idag är det iaf fredag, äntligen! Slutar lite tidigare idag, så tänkte kanske gå upp till centrum och köpa en ny ögonbrynspenna och hårfärg. Men vi får se hur det blir med den saken, först har jag iaf skoldagen framför mig.

Restaurang

Kom hem för ett tag sedan, var ute på restaurang med mamma. Trevligt och gott var det! Mätt och belåten nu då. Ska nog strax kolla på en skräckfilm och äta godis. Verkligen härlig torsdagskväll dehär!
 

Video från lokaltävlingen

Eftersom att jag inte berättat om lokaltävlingen så kan jag berätta att det blev fyra fel, men jag var hur nöjd som helst eftersom att det var första lokalhoppningen och andra gången jag hoppade 90 cm. Jag var inget annat än nöjd den dagen, men det klart att det var tråkigt att jag rev hindret, men sånt är livet, bara kämpa på nästa gång!

Fina hästen på lokaltävlingen

Funderar även på om jag ska lägga in videon ;)

Naturhistoriska riksmuseet

Idag har vi som sagt varit iväg på en liten ''resa'' med klassen. Vi åkte till Cosmonova, Naturhistoriska riksmuseet. Kollade runt lite i museet och därefter tittade vi på bio, om solsystemet och liknande. Ganska intressant men ändå lite långtråkigt. Hur går det ihop? Iallafall så kom jag hem runt ett ungefär, ganska skaplig tid att komma hem. Skönt var det iaf att bara få ta det lugnt. Trodde däremot att vi skulle komma hem senare, så det var ju bara bra för min del. Sitter nu med massa läxor framför mig, känner att jag borde ta tag i dom. Tycker att jag skulle behöva det eftersom att det inte alls har gått bra på nationella provet jag har gjort senast, dock går det ju inte att plugga till dessa prov, så jag skyller på att det var därför jag inte vart godkänd i t.ex engelska, haha eller så är det bara en självklarhet att jag uppenbarligen inte tycker om språk. Känner mig typ världssämst därför tänkte jag sätta igång lite med matematiken och SO:n. Måste även skriva klart en inlämningsuppgift i hemkunskap som måste vara klart tills på måndag. Ja, det är bara att sätta igång då..
 
New shoes, i like it!

Hemma från en kvällspromenad

Var ute i ca två timmar och promenerade runt lite varstans, lillebror hängde med så han fick springa av sig å leka lite på några lekplatser. Känns att det är vår nu, härligt! Skönt att komma hem och äta middag och om en stund hoppa i ett varmt bad. Och det är även härligt att blogga igen, ska nog börja ta tag i bloggen från och med nu! Imorgon ska vi iväg med klassen, blir borta på förmiddagen, men kommer hem sedan relativt tidigt, tycket att det är skönt att inte komma hem allt för sent.

Lite bilder från påsklovet

Lite bilder från lovet, när jag åkte Viking Line.

Första maj

Länge sedan jag bloggade.. Känner att jag saknar det lite faktiskt. Idag är jag iallafall ledig från skolan, antar att det inte är bara jag, eftersom att det är första maj. Idag är det iaf en sådan där slappdag. Ska bara ta det lugnt. Har föresten inte bloggat sedan i februari, tiden går ruskigt fort.. Lite intressanta grejer som hänt som ni har missat medan jag har haft ''bloggpaus''.
 
Jag har dels fyllt 16 år.
Och jag har tävlat Loona (en storhäst) på en lokalhoppning i april, i 90 cm.
Och innan denna lokalhoppning var jag med på Loona på en Pay & Jump 90 cm, även första gången jag hoppade den höjden.
 
Detta är det jag minns, hehe, tror att jag har ganska dåligt minne faktiskt.
 
Två ganska nya bilder från Instagram. Bilden på mig var när jag fyllde år, och på dagen innan jag fyllde år åt jag på restaurang som sista dagen som 15-åring. Ser smarrigt ut va? Själv blir jag hungrig, hihi..

RSS 2.0