Snart hemma i Stockholm

Hello! Nu sitter jag på bussen påväg hem till Stockholm. Härligt har det varit i Norrtälje. Borta bra, hemma bäst. Ska bli skönt att komma hem men jag saknar mormor fruktansvärt mycket redan. Nu är jag iaf tillbaka med bloggandet! Så nu blir ni väl glada? Kommer hem om ca en timma ungefär. Blir bättre uppdatering när jag kommer hem! ;)

Back in Stockholm today!

Hej! Har inte varit så mycket till gästbloggande här inte, jaja skitsamma. Kommer iaf hem idag, så det blir uppdatering idag! Massor av bilder ligger i kameran, så en massa bildbomber kommer att dyka upp. Bloggar på bussen, om internet fungerar vill säga. Hörs senare idag!

Hejdå Stockholm, hej Norrtälje

Godmorgon! Är påväg till Norrtälje nu för att träffa min fina mormor. Internet funkade inte på tåget, tur att det funkade på bussen. Är som sagt borta i en vecka, kommer bli sjukt skönt! Ungefär en halvtimma kvar tills jag är framme. Nu ska jag läsa lite bloggar och läsa en bok. Hare bra! :)

Imorgon

Har spenderat min kväll genom att packa & tagit det lugnt. Ska strax duscha & därefter sova. Upp tidigt imorgon. Om jag har tråkigt på bussen imorgon så kommer jag nog slänga in något inlägg. Juste, har även en gästbloggare också, tänker inte presentera vem det är, utan det kommer nog hon att göra själv ;) Skulle kunnat göra tidsinställda inlägg också, men det har jag inte hunnit fixa.. Sista inlägget för ikväll. Jag kommer tillbaka på lördag nästan vecka, vi hörs då och kanske något mer inlägg imorgonbitti. Godnatt! ♥
 
Jag saknar dig, kusin vitamin.

Happy!

Idag har dagen varit seg. Har varit ute och hämtat ett paket på posten idag igen. En tjocktröja från Gina Tricot, Falsterbo Horse Show kollektionen. Idag är planerna att ta det lugnt, packa, duscha osv. Ska åka till mormor imorgon, någongång på förmiddagen. Och jag lär vara där i en vecka ungefär, så därför blir det ingen uppdatering.
Kanske någon vill gästblogga? :D
 
 
Jädrans skön tjocktröja, love it! ♥

Hemma

Nu är jag hemma efter att varit ute och cyklat med pappsen. Käkade även på resturang, och därefter cyklade vi till en affär & handlade lite godis. Nu ska jag titta på film! :D
 

Min dag

Idag har det varit riktigt skönt väder! :D Har varit ute nästan hela dagen. Var ute med mamma & lillebrorsan, har även gått ut med min kanin, och även solat! Kom hem för en stund sedan efter att ha hämtat mina filmer, Eclipse & Breaking Dawn! ♥ Dom måste kollas på ikväll. Ska nog iväg och cykla snart & handla en bussremsa. Därefter blir det nog bara att ta det lugnt. Förlåt för dålig uppdatering idag, men så blir det tyvärr ibland..
 
Funderar på att sluta med veckans blogg & aldrig ha det på bloggen mer. Eller om jag bara ska ta en paus, eftersom att ingen har ännu anmält sig, så det är nog inge vidare med den saken. Vi får väl helt enkelt se hur det blir men finns det inget intresse för det så varför ens ha veckans blogg.
 
 

Film hela dagen

Igår kollade jag på Twilight och New Moon till klockan fyra på natten, dör vad jag älskar dessa filmer! Idag har det varit en såndär filmdag, har nästan kollat på film hela dagen faktiskt, haha filmmaraton! Tog det även lugnt idag med. Beställde även Eclipse och Breaking Dawn del 1 då jag varken har någon av dom. Har inte sett Breaking Dawn än, så korkad som jag har varit, men nu får jag hem dom redan imorgon! Längtar som tusan! Imorgon ska jag nog inte göra så mycket, kanske gå ut med min kanin igen. I helgen tror jag nog att jag åker till mormor. Nu ska jag glo på en skräckfilm. Godnatt!

Dagens fråga

Vad tycker ni om detta pannband som är i den här modellen? ;)
 
Hiss/diss?

Finaste ponny

Saknar dig

<3


Nu; film

Nu ska jag glo på en film & äta glass å godis. Hörs imorgon! :D
 
Två slumpade bilder

Flowers

Dessa bilder är fotade från i helgen, gillar den sista!

Vart är sommaren?

Var ute en sväng när det regnade, skulle lämna post i bredlådan, så jag passade på att fotade lite.. Det har både haglat isbitar, åskat och blixtrat här.. Nu kikar iaf solen fram, men det är ändå inget toppenväder. Vart är sommaren...?
 
Mobilbilder.. Ursh, jag vill ha soooooommaaaar!

Äppelpaj med vaniljsås

Just nu sitter jag och äter äppelpaj med vaniljsås, mumsigt! Snart blir det film med glass & godis!
 
Bild från instagram

Saker ni kanske visste om mig?

• Jag ''läser'' min egna blogg typ varje dag
• Denna sommaren 2012 har nästan varit en av dom sämsta
• Jag älskar landställen
• Jag har inte badat någonting i sommar
• Jag hade planer för att provrida en ponny, men det blev inte av
• Bloggarna jag läser, läser jag i en viss ordning
• Jag har ingen idol eller förebild
• Jag vill sommarjobba 2013
• Jag hatar nya blogg.se
• Jag vill färga håret svart
 

Vad tycker ni om min coola hoppteknik?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ja, där ser man, såhär kan man ju också göra! ;)

Angående veckans blogg

Har nu gjort såhär att man kan anmäla sig till veckans blogg via menyn också! Vilket jag tror och hoppas kommer bli enklare för er läsare. Kika in på menyn på högersida så ser ni! ;)
Lite snabbinfo. Ni kommer inte kunna anmäla er till veckans blogg på helgerna, utan jag hade tänkt att ni kan anmäla er från varje måndag-fredag, så kommer jag att avsluta varje fredag. Tycker ni att det låter som en bra ide? :) Vi testar på det tycker jag, fungerar inte det så får jag ändra! Iaf, nu vet ni hur det ligger till. Har även nu veckans blogg igång just nu, så ni kan testa att anmäla er via menyn kanske eller kolla några inlägg lite längre ner så går det även bra att anmäla sig där också ;)
 

Nobile i hagen

Hittade lite gamla bilder på Nobile i hagen, söte hästen.
 

Natti

Hej på er! Denna kväll har jag mest suttit & redigerat massor av bilder. Redigerade exempelvis två bilder på mig och Curt från 2010 i gamla hoppgruppen ;) Har inte så mycket mer att säga, detta blir iaf ett godnattinlägg, så naaattii! :)
 
Black and white

Pic's from today


Soligt väder

Har varit ute ett tag med min kanin. Rätt skönt väder ute, dock inte sånt dära toppenväder, men helt okej. Soligt var det iaf, vilket är tummen upp! Min kanin var iaf glad över att få komma ut, så mycket som han hoppade och skuttade, lilla sötan ;) Lämnade sedan honom i buren och gick därefter med mamma och lillebror å handlade. Har varit hemma ett tag nu. Sitter och redigerar bilderna på Bullen (min kanin), så dom kommer upp strax! Fick även reda på att jag kommer åka till mormor i veckan, tyvärr blir det då inte så bra uppdatering, men jag får göra tidsinställda! :D
 
Gammal bild på mig och Curt från en klubbtävling

Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen, därefter käka lunch & sedan tar jag med mig min kanin ut! Kameran hänger självklart med ;)
 
Två bilder från Skutan, för ganska länge sedan

Ny omgång av veckans blogg

Vi kör på en ny omgång denna veckan med veckans blogg!
 
Vill du bli veckans blogg hos mig?
Kommentera då ''Jag är med''.
För större chans att vinna:
- Följ mig på bloglovin'
- Länka att du är med på din blogg
Glöm INTE att kommentera ''Jag följer dig på bloglovin & jag har länkat dig i min blogg'' eller nåt sånt, så det blir lättare för mig! Jag följer även er tillbaka på bloglovin. Lycka till!
 
Nu kör vi!

Fler bilder från ridläger 2011 del 6


Måndag

Idag är det måndag då. Vaknade för ungefär en timma sedan. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, väntar mest på att mormor ska ringa då jag ska åka till henne snart, men vet dock inte när. Jag har nog inte så mycket att berätta faktiskt. Det händer inte så mycket just nu, så.. Ska väl strax käka lunch tror jag, kanske går ut sedan för att få frisk luft. Tar kanske med mig min kanin ut också, och då blir det bilder på bloggen sedan! ;)
 
Två bilder från Instagram

Ny vecka, nya tag

Godkväll, tänkte slänga in ett snabbt inlägg från iPoden. Har målat naglarna nyss, fråga mig inte varför jag gör det mitt i natten, hahaha. Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag fixade bloggen lite också. Imorgon är det måndag då, ny vecka, nya tag! Vet inte vad jag ska hitta på imorgon. Tar dagen som den kommer, nu ska jag sova, godnatt!

Ankbilder


Ny design igen

Fixade ihop en ny design, och det blir samma anledning som alltid, jag blir aldrig nöjd med mina designer, så ibland måste jag bara fixa nya helt plötsligt. Men jag gillar nog denna mer än förra!
 
Vad tycker ni, blev den bättre eller sämre än den gamla designen?
 
 
Bilderna är i minatyr format, så klicka på bilderna för att få dom större!

Animerade bilder

Hej på er! Har som sagt spenderat helgen med Maja, haft det riktigt roligt! En lyckad helg måste jag säga. Maja åkte runt fem, några minuter efter det somnade jag, haha. Vaknade typ runt åtta. Är fortfarande trött, men tvingade mig upp iaf. Vi hann även redigera lite bilder som vi fotade på oss med självutlösaren. Vi gjorde några animerade bilder, haha, bilderna blev skitroliga! :D
 
Hahahahahahahahaha!

Söndag

Gammal bild från arkivet.
 
Godmorgon! Igår sov Maja över till idag, vi fotade rätt mycket, spelade tvspel, glodde på skräckfilm osv. Massa bilder kommer nog upp idag när jag har redigerat dom. Inte kul att det regnar just nu.. Får hoppas att det blir bättre inlägg under dagen! ;)

Snart

Nu är Maja påväg, så det kan bli lite dålig uppdatering nu under dagen. Vi kommer nog gå ut och fota idag också, så det lär ju komma upp lite bilder senare mot kvällen. Ska försöka uppdatera bra idag, kanske slänga in några inlägg iaf. Nejmen nu ska jag snart gå ut och möta Maja. Vi hörs lite senare!
 
Gamla bilder på mig och Curt.

Fler bilder från ridläger 2011 del 5

Har mer bilder, dom kommer ikväll eller imorgon! ;)

Godmorgon

Godmorgon allesammans! Ska strax kliva upp ur sängen. Ska strax äta frukost, duscha och sånt. Idag ska jag träffa Maja, kommer bli asroligt. Och bloggen ska inte få stå tom idag, satt jag får nog fixa lite tidsinställda. Nu måste jag kliva upp, ska titta på ett program som jag inte får missa. Uppdaterar snart igen!
 
 

Bästavän

Tänkte skriva en kort text om min bästavän, kanske bara blir jobbigt att läsa om den är lång.
 
Lärde känna den här underbara vännen på ett ridläger 2008. Det måste ha varit en av dom bästa dagarna i mitt liv. Kommer aldrig glömma den dagen. Jag är så jävla glad att vi gick på samma ridläger, annars hade vi kanske inte haft samma vänskap som idag. Maja Lindberg heter hon, och är världens bästa.
 
Vi har alltid så jävla roligt, alltid när vi snackar på msn eller liknande så börjar jag alltid asgarva satt jag gråter. När jag är med dig skrattar vi satt vi dör, det går inte att beskriva, jag skulle vilja vara med dig varje dag om det funkade. Känns så tomt utan din närhet, när vi inte har träffats på flera veckor/månader. Då gråter jag nästan inombords. 
 
Du är en speciell vän. Ingen är som du. Du är och kommer alltid vara den bästa. Du betyder sjukt mycket för mig, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. En sån vän som du får man leta efter. Nu har jag känt dig i 4 år, självklart måste det bli mer! Jag älskar dig mest bästavän, aldrig utan dig, det skulle aldrig funka, tack för att du finns glädjespridare! ♥
 
 
Majas blogg - www.niallsmaja.blogg.se!

Förlåt

Har inte haft någon lust att blogga idag, så därför har det inte blivit så heller, jag är ledsen. Kom inte på något att blogga om.. Tog det bara lugnt idag & slappade. Just nu lyssnar jag på musik & kollar bloggar. Händer inte något intressant egentligen i min vardag just nu, så.. Sitter och funderar på vad jag ska blogga om, för bloggen får ju ändå inte stå tom hela dagarna. 
 
Måste även meddela att jag inte kommer kunna avsluta veckans blogg eftersom att det bara var 1 som anmälde sig.. Ska vi köra på ett nytt försök på måndag? 
 
Vill till stallet nuuuu, längtar tills ridningen börjar igen!

Torsdag

Godmorgon! Idag är det torsdag då, händer nog inte så mycket idag. Min kusin har åkt iväg och ja, jag är typ forever alone. Får se vad jag hittar på, haha, sitta hemma & blogga kanske. Har inte ätit frukost än, så det måste jag göra iaf.
 
Ni glömmer väl inte att ni fortfarande kan vara med i veckans blogg? ;) Klicka HÄR för att komma till inlägget! Avslutar imorgon!
 

Left alone

Idag har jag spenderat dagen med min kusin igen, vi har cyklat idag igen, åkte till vh, fikade där och sedan cyklade vi hem. Vi ska sova hos farmor idag, sedan händer det väl inte så mycket mer. Finns inte så mycket mer att blogga om, inte något intressant iaf. Får nästan lite smått panik.. Ska nog strax lägga mig, är så trött.. Ska se om jag orkar göra lite tidsinställda tills imorgon, godnatt!
 

Hiss/diss?

Vad tycker ni om röda kavajer? Hiss/diss?
 

Dagens fråga

Vad tycker ni om Hästbiten Ridsport? :)
 
Själv vet jag faktiskt inte, eftersom att jag aldrig har handlat där. Men det verkar vara en bra hästaffär! :)

Onsdag

Godmorgon folket! Vaknade ungefär för en timma sedan. Idag blir planerna som så att träffa min kusin någongång under eftermiddagen. Måste först hoppa in i duschen, äta lunch & fixa mig. Ska nu fixa lite tidsinställda så att bloggen inte står helt tom. Min kusin lär väl komma om en halvtimma/timma, så det är lite bråttom nu.. Hur ska jag hinna både att göra tidinställda & duscha, haha, får lite smått panik då jag skulle möta henne vid bussen också. Bäst att jag börjar avsluta detta inlägg. Massor av tidsinställda kommer under dagen! ;)
 

Tired

Ursh, vilken dålig uppdatering idag! Får hoppas på att det blir bättre imorgon. Ska kanske träffa min kusin imorgon igen så isf får jag fixa massa tidsinställda. Hade tänkt att bada men det verkar inte bli så bra väder imorgon. Har inte tagit mitt första dopp än, fattar egentligen inte varför, men jag måste ju bada någongång under sommaren iaf! Lite brun vill man ju bli, jag vill inte vara en blekfis, haha. Nu ska jag faktiskt sova, är riktigt trött! Hörs mer imorgon! Godnatt på er.

Nytt i garderoben

Hej på er! :D Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid att sätta mig här. Har iaf spenderat dagen med min kusin idag. Vi har varit ute och cyklat ganska mycket, ganska långa sträckor, träningsvärk nästa..? Vi cyklade därefter till Centrum och gick in på Gina Tricot. Var ju där igår & smälte när jag såg vissa kläder. Dessutom är det ju rea där just nu, så det passade perfekt för mitt presentkort som jag fortfarande hade kvar. Köpte två par toppar, en limegrön & en blå. Köpte även en mörkblå tröja som jag har letat efter längre. Bra att det var rea för varje klädesplagg som jag köpte kostade 49:-, tummen upp för det! Köpte även en tröja till min kusin ;)
 
Dagens köp idag, och en tröja till min kusin som jag dock inte har bild på ;)

Bilder från igår


Dum dator

Skulle blogga och lägga in lite bilder från idag men datorn vägrar att sammarbeta, dumma dator! Orkade inte tjaffsa mer med den idag, så får se om den är snällare imorgon. Det har ingenting med bloggen att göra utan det var bara datorn som fick nåt cpryck. Nu ska jag sova. Godnatt!

Tummen upp för bra väder idag!

Idag har det varit riktigt jäkla varm & jag gick ute med jeans, visst är man smart? Nja, kanske inte.. Idag skulle man ha badat, så varmt som det var idag, tyvärr gjorde jag inte det.. Gick iaf ut en stund med mamma & lillebror. Därefter träffade jag Linda, som jag inte träffat på hur länge som helst. Galet kul att få träffa henne igen! Vi gick runt och fotade, därefter knatade vi upp till Centrum, kollade rean på Gina Tricot, och sedan bjöd jag henne på en glass & sedan tog hon bussen hem. Kan slänga upp några bilder här om en stund som vi fotade idag, ska bara redigera dom först! :D
 
Älskar denna bild, dock inte från idag, denna bild fotades för ungefär 1-2 år sedan.

Ny omgång

Nu kör vi på en ny omgång av veckans blogg!
 
Vill du bli veckans blogg hos mig?
Kommentera då ''Jag är med''.
För större chans att vinna:
- Följ mig på bloglovin'
- Länka att du är med på din blogg
Glöm inte att kommentera ''Jag följer dig på bloglovin & jag har länkat dig i min blogg'' eller nåt sånt, så det blir lättare för mig! Lycka till!
 
Kommer lotta vinnarna som förra gången! Och det är fortfarande 3 vinnare varje gång! Jag följer även er tillbaka på bloglovin!

Nyhet

Hästbiten har fått in ett nytt träns, tycker att det var rätt så läckert! ;)
 
Har aldrig innan sett ett liknande träns, har ni? :)

Dagens fråga

Vilken hästaffär tycker ni mest om?
 
       
Jag tycker exempelvis om Hööks Hästsport och Lyckås Ridsport osv ;)

Den här tävlingen glömmer jag aldrig

Den här rundan måste varit den bästa jag någonsin ridit, det var i början av april 2012 på Nobile i 70 cm. Kan fortfarande inte glömma den känslan vi hade under hela ritten, kan inte sluta kolla på videon.. 
 
Fina Nobile

Godnatt

Finns inte så mycket att säga om dagen då jag suttit inne och slappat, så. Men ska iaf borsta tänderna nu, och därefter sova, så detta blir sista inlägget för idag, godnatt! ♥
 

Jag kan fortfarande inte släppa taget om dig

Hittade en video på youtube som jag gjorde 5 augusti 2010, några månader efter Neff åkte till Skåne. Min favorithäst som stog på Skutans Gård, där jag red förut. Han blev iaf såld och jag saknar honom otroligt mycket..
 
Tårarna kunde inte låta bli att komma när jag tittade på den här videon.. Fan vad jag saknar dig. Jag hoppas du mår bra, att du fortfarande finns vid liv, det är det viktigaste! ♥

Vinnarna av veckans blogg!

Nu har jag lottat ut vinnarna av veckans blogg!
 
Blogg 1
 
Blogg 2
 
Blogg 3
 
Dessa blev vinnarna av denna veckans blogg, grattis! Imorgon kommer en ny omgång! Ni som nu inte blev veckans blogg, ni har nu flera chanser, exempelvis nu på måndag! :D

Snart kommer vinnarna av veckans blogg

Tänkte bara meddela att jag håller på & lottar just nu om vinnarna till veckans blogg! Vinnarna kommer alldeles strax, så fort jag lottat klart! Spänningen stiger...! ;)

Fler bilder från ridläger 2011 del 4


Schabrak vs vojlock

Vad tycker ni? Schabrak vs vojlock? :)
 

Time to sleep

Godkväll! Ska alldeles strax gå och lägga mig, blev fruktansvärt trött helt plötsligt. Vinnaren av veckans blogg avgörs också imorgon! Så det är sista chansen nu ikväll & lite av dagen imorgon. Godnatt!
 

Ridstövlar med stålhätta?

Nu kommer ett litet åsiktinlägg om vad jag tycker om att det inte finns så många ridstövlar med stålhätta.
 
Jag tycker att stålhätta är ett måste faktiskt. Det är en smaksak för alla, alla tycker olika men det här är mina åsikter. Trampar hästen på din fot, ja, då kanske du inte kan rida på flera månader eller år, vad vet jag. Men hellre en oskadad fot än en skadad ellerhur? Man vet aldrig vad som kan hända, det är likadant med hjälm och väst t.ex men det tänker jag inte gå in på.
 
Det jag tycker är konstigt är att jag inte sett en ända ridstövel med stålhätta, men det finns mest på vanliga ridskor. Varför finns det inte på ridstövlar är då frågan? Det finns ju säkert, men man undrar ju då vart? Det är säkerheten som räknas. En dag händer det, och då kan det hända mycket allvarliga saker som man inte tror kan hända. Bara för att en häst är snäll betyder inte det att den inte kan trampa på dig eller skada dig på något sätt.
 
För mig har det hänt hundratals gånger, att jag har blivit trampad på fötterna men eftersom att jag alltid har haft stålhätta så lär det inte hända någon större olycka. Hanskas man med dessa djur, måste man alltid vara medveten om att det kan hända saker. Men javisst kan det hända saker ävens fast man har stålhätta, man vet ju aldrig, men det är ju större chans att inte skada sig.
 
Nu dagligen använder jag ett par jodphur ridskor med stålhätta och chaps, vilket skyddar fötterna. Men självklart tycker jag att ridstövlar är mycket snyggare. Just nu letar jag som en galning efter ett par ridstövlar och särskilt med stålhätta, men på dom butikerna jag tittat på så finns det inte. Inte blir man lite galen då, utan väldigt mycket galen. Leta vidare är väl det jag får göra just nu! 
 
Hur som helst, så är detta mina åsikter!
 
Håller ni med mig eller har ni andra åsikter?

Love it

Blev helt kär i dessa kläder från Falsterbo Horse Show kollektionen. Funderar på att beställa. Vad tycker ni om dessa? :D
 
 
Dör typ, älskar dessa kläder!

Påminnelse!

Ni har väl inte missat att jag har veckans blogg pågång just nu? Funderar på att avsluta den imorgon på kvällen istället för ibörjan på nästa vecka. Det blir nog enklast så! Ni har då till imorgon på er att anmäla er! Klicka HÄR eller på bilden nedan ↓ för att komma till inlägget!
 

Falsterbo Horse Show Collection

Har ni sett att Gina Tricot har designat en kollektion med passion till ridsporten?
 
Kul att dom har gjort det faktiskt! Ska kika runt lite och se iaf man kan beställa nåt därifrån! Snygga grejer är det! Det dåliga är att bara dom säljer kollektionen online och inte i butik..

Dagens fråga

 
Vad anser du om detta?
 
Jag kommer senare under dagen skriva vad jag tycker.

Frukost

Sitter nu och äter frukost, som består av en nutellamacka, ett ägg, yoghurt med banan & jordgubbar och sist men inte minst varm choklad med grädde! Mumsigt!
 

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade nyss av att lillebrorsan väckte mig, vad kan mer bli värre idag? Ska nog försöka somna om då jag är astrött! Kommer nog blogga så fort jag vaknar sedan! ;)
 

Godnatt

Nu ska jag sova, är galet trött.. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, slappa och blogga förmodligen. Kort inlägg, men det fick bli ett godnatt inlägg! Ses imorgon! :D

Äter godis i min ensamhet

Godkväll! Just nu gör jag inget speciellt, lyssar på musik, äter godis, kollar bloggar osv. Idag har jag inte heller gjort något inprincip. Bara tråkat. Hade tråkigt, så jag fotade godiset, hahah. Visst har jag ett roligt liv?
 

Vill tillbaka

Saknar min kusins landställe så galet mycket. Där är frihet, där känns det verkligen som sommar. Är helt kär i hennes landställe, haha. Har mer bilder där som jag inte har visat ännu ;)
 
Orkade dock inte redigera dom den här gången, men same shit. ;)

Sånt här gör en så glad

Statistiken har stigit idag, happyface! :D
 
 
Förlåt för ganska dålig uppdatering idag, har hänt en massa saker. Men nu är jag tillbaka!

Fler bilder från ridläger 2011 del 3

Lite blandade bilder sådär. ;)

Veckans blogg

Nu kör vi igång med veckans blogg, avslutas i början på nästa vecka!
Vill du bli veckans blogg hos mig?
Kommentera då ''Jag är med''.
För större chans att vinna:
- Följ mig på bloglovin'
- Länka att du är med på din blogg
Glöm inte att kommentera ''Jag följer dig på bloglovin & jag har länkat dig i min blogg'' eller nåt sånt, så det blir lättare för mig! Lycka till!
 
Tänker också berätta att jag kommer att lotta ut vinnaren, så det blir rättvist! Och för att det ska bli roligare så får det bli 3 vinnare varje gång! Jag följer även er tillbaka på bloglovin!
Nu kör vi!

Andas människa

Åh herregud, min blogg skrämde mig rejält mycket nyss. Kikade in på bloggen efter jag hade bloggat med iPoden, och då syns inte menyn & det där som hände på min förra blogg, som tur kom det tillbaka då jag råkade ett litet fel i inlägget jag nyss skrev? Läskigt, tur att menyn kom tillbaka, annars hade jag ärligt slängt datajäveln i golvet. Det hade inte blivit roligt! Aja, det var iaf ingen fara så, hoppas det inte händer igen. ;)
 
Dom första bilderna jag fotade med Canon EOS 550D.

Kul att man blir väckt innan klockan är 8

Jahapp, vaknade innan 8 pågrund av att lillebror väckte mig. Aja, kanske bara var bra då, dock inte såhär tidigt. Kan ju faktiskt passa på att slänga in några inlägg här på morgonskvisten ändå! Fredag idag då, vet vad man ska hitta på idag, tråka kanske. Blogga ska jag göra iaf! Ska väl gå upp nu, då jag inte kunde somna om. Blir väl att sätta sig framför datorn på direkten.
Bild från arkivet

Skype

Har varit lite kass uppdatering nu på kvällskvisten, har pratat med Maja på Skype i flera timmar, haha sjukt kul! Skaffade Skype idag och det var ju värt att testa! Det är väl det som jag har gjort, suttit vid datorn och inte gjort något speciellt också därför har uppdateringen varit lite seg. Håller på att somna snart så jag borde nog lägga ifrån mig iPoden. Jag lever iaf! Får se vad ska hitta på för roliga inlägg idag, haha känns konstigt att säga 'idag', men det är ju faktiskt fredag, lite planer har jag iaf! Hörs!

Fler bilder från ridläger 2011 del 2


Godmorgon

Idag vaknade jag runt halv två, haha, ja, vad ska man säga om det, att jag sover bort halva dagen, ja, det kan man väl gott och väl säga. Så det blir godmorgon för mig iaf, hahah eftersom att jag inte vaknade för så länge sedan. Idag är det redan torsdag, inga planer för dagen här heller. Känner mig som isolerad i min lägenhet, jag vill ut, men ändå inte. Jag är typ forever alone.. Nu ska jag fixa ''frukost'', sedan blir det att blogga massoooor! :D
 
Globen Horse Show 2011.

Fler bilder från Fiversätraö

Lite bilder jag fotade när vi gick runt på ''fotorunda''.

Dagens fråga

Tycker ni att jag ska börja med veckans blogg igen? Jag gjorde det ett tag på min gamla blogg - lifeabouthorses.blogg.se och det verkade vara populärt! Så vad tycker ni, har ni intresset för det så fixar jag det mer än gärna så gärna ni vill eller inte! :) Släng gärna in en kommentar på din åsikt!

Godnatt

 
 
 

Mer bilder från Ponnycupen

Hemmamatch på bästa.
 
Bortamatch, om jag minns rätt så hette ponnyn Pippi.
 
Ska ha fler bilder, men hittar inte dom just nu :(

Don't wake me up

Har inte så mycket att säga om dagen då jag inte gjort något speciellt. Mest suttit och spelat tvspel & slappat. Kul dag, haha eller inte. Dum man är som sitter inne när man kan vara ute i det härliga vädret, skit också! Osmart man är. Ska strax käka lite yoghurt med banan & jordgubbar, älskar verkligen det! Strax kommer det upp mer bilder från Ponnycupen. :)
 
Bild från Fiversätraö, filmjölk med jordgubbar & persika.

Bilder från ridläger 2011 med Conquest del 1

Detta är också speciella minnen med Conquest, men eftersom att det är så mycket bilder så får det bli i ett eget inlägg istället, mer bilder kommer imorgon från ridlägret! :)

Saker ni kanske inte visste om mig.

- Jag läser näst intill aldrig dom stora bloggarna, som dressyrmupparna, ponnysanning osv.
 
- Jag har aldrig haft en medryttarhäst/foderhäst.
 
- Jag har tävlat lokalt i dressyr.
 
- Jag började rida när jag var 10 år.
 
- Jag har inte varit sjuk på mer än 2 år.
 
- Jag har aldrig åkt utomlands.
 
Jag och Meja när vi tävlade lokalt i dressyr LC:2.

Onsdag

Godmorgon! Vaknade runt 8-tiden idag, kunde inte somna om, men jag gick väl upp runt tio. Jag som trodde jag skulle sova bort halva dagen igen, som igår, haha. Vad ska man hitta på idag då..? Har faktiskt inga planer för idag heller, kanske blir en såndära tvspeldag, eller vem vet.. Magen kurrar på som sjutton, bäst att jag ska går och fixar iordning frukost. Roligare inlägg kommer under dagen!
 
Slumpad bild

Love this picture

Jag och min kusin - www.oonlymeee.blogg.se. ♥

Ponnycupen 2011/2012.

Saknar Ponnycupen riktigt mycket. Längtar tills nästa säsong!  
 
Ponnycupsträning på Fritz, ursh vad dåligt jag red den gången, haha, får vara glad över att det bara var träning.
 
Första hemmamatchen på Bandit, gick inte så bra.
 
Första bortamatchen på Gladö. Var så sjukt nervös så jag fick migrän efter jag hade ridit. Men jag var iaf nöjd efteråt!
 
Bortamatch på Huvudsta.
 
Har mer bilder från fler Ponnycupsmatcher, som kan komma upp lite senare ikväll!

Sista inlägget för ikväll

Godkväll, mina vänner! Duschade för en stund sedan, skönt! Har fixat andra delen på ''Mina speciella minnen med Conquest''. Tyckte det var en rolig grej faktiskt, har mycket fler bilder som kommer att komma upp dagarna som kommer! Tänkte göra lite tidsinställda inlägg till imorgon, eftersom att jag antagligen kommer sova hur länge som helst så borde inte blogga så tom på förmiddagen. Tänkte vara lite duktig & fixa några inlägg till imorgon på morgonen! Då blir ni väl glada va? :D Ska ta & fixa lite inlägg nu, därefter blir det sovdags.
 
Bilder från Skansen 2010. Tror att jag fotograferade med min gamla kamera Canon EOS 1000D där. ;)

Mina speciella minnen med Conquest del 2

Nu kommer andra delen ;)
 
Juldressyr 2010 eller i början av 2011. Fotograf: Pappa.
 
Skötarridning 2011. Fotograf: Pappa.
 
Första gången jag red barbacka på Conquest, 2010. Fotograf: Pappa. Vi skulle göra bakåtsparkar (om det nu kallas så) på första bilden, om ni undrar vad jag sysslar med.
 
Blåbärshoppning 2010. Fotograf: Emilie Karlman.
 
Nästa del kommer imorgon! :D

Duschen

Idag har det varit en såndära slappdag igen, rätt så skönt men ändå inte, man vill ju hitta på roligare saker än att sitta hemma och slöa. Får se vad man hittar på den här veckan, kanske blir slappvecka hela veckan, har iaf inget planerat, dagarna får komma som dom kommer helt enkelt. Nu tänkte jag duscha, så man blir ren & fräsch! Efter duschen kommer ''Mina speciella minnen med Conquest del 2''. Missa inte det! :D
 
Två slumpade bilder från Lindas landställe. :)

Mina speciella minnen med Conquest del 1

Jag har väldigt många speciella minnen med den här underbara ponnyn.
 
Km-hoppning 2011. Emma Klang har fotat det två första bilderna, resten måste ha varit Emilie eller pappa.
 
Blåbärsdressyr 2011. Dom två översta bilderna är fotade av Emilie Karlman och dom nedersta är fotade av Emma Sundström.
 
Blåbärshoppning 2011. Fotograf: Emma Sundström eller Elin Schriwer.
 
En mysig dag i stallet 2011. Minns inte vem som fotade.
 
Igångsättningen sommar 2011. Minns inte vem som fotade.
 
Mer kommer ikväll! :D

John Whitaker ridbyxa

Älskar dom röda, sjukt snygga! Dessa ridbyxor finns HÄR för 799:-

<3


Jag och Nobile inne på banan

Glömde ju att redigera bilderna på mig och Nobile när vi var inne på banan, men nu är det gjort!
 

Godmorgon tisdag

Vaknade för ungefär en timma sedan. Idag har jag inga planer inför dagen, tror nog det blir att slappa framför datorn. Ska iaf gå och fixa något att äta nu. ;)
 

Animerad

Lite nytt på bloggen, har bytt header. Vad tycker ni om den? :)

Renovering av bloggen

Funderar faktiskt på att renovera bloggen, eller byta headern iaf. Eftersom att jag har finare teckensnitt & så. Bloggen kommer kanske se lite konstig ut, men det är för att jag gör om lite.

Musik

Glömde totalt bort bloggen igår, så dumt av mig! Var i Centrum iaf, och tittade om jag hittade något på Gina Tricot, men det fanns inget snyggt där det var rea, suuurt! Käkade därefter på resturang, mysigt! Jag och Jennie cyklade sedan hem, och därefter cyklade vi runt lite på olika ställen, ibland kom vi på några ställen vi inte ens visste vart vi var någonstans, haha, lite kul! Sov iaf hos farmor igår, så jag hjälpte Jennie att fixa hennes blogg, eller ja, hon gjorde den egentligen själv, så hon använde sig av min dator. Tänkte blogga från mobilen, men då funkade typ inte mitt internet eller var det var. :(
 
Idag vaknade vi runt halv ett, här blev det en lång sovmorgon, skönt men ändå inte. Har inte så mycket idag, följde med Jennie till bussen och sedan cyklade jag hem. Fastnade nu här, med musik i hörlurarna, nice! Blir nog bara att ta det lugnt ikväll, vid datorn. Får ju försöka blogga mycket nu när jag inte har bloggat på hela dagen.. ;)
 

Älska rea

Halloj! Idag har jag och min kusins bara tagit det lugnt. Vi ska alldeles strax gå upp till Centrum & kanske handla något, har hört att det är rea, hehe, love it! :D Har presentkort från Gina Tricot fortfarande sedan jag fyllde år, så jag ska väl se om jag hittar nåt roligt! Det blev ett snabbinlägg, men jag uppdaterar förmodligen i Centrum eller när jag kommer hem, får se om jag får med mig nåt hem också! Kram på er!

New

Laddade ner nya teckensnitt igår, och det här är några av dom iaf! Älskar dom redan. ♥
 

Sköldpaddor kanske också tycker om jordgubbar

Hittade dessa oredigerade bilder från förra året när jag var på Fiversätraö.

1 juli

Måste säga att tiden har gott så sjukt fort, det är redan 1 juli, sannslöst! På måndag är det 2 juli, och snart är sommarlovet slut, eller ja, om mer än en månad men ändå. Tiden går ju så jädrans foooort så man blir väl gammal snart. Min kusin sover iaf över här inatt. Vi kommer väl somna snart, men först blir det iPodtime! Vi båda bloggar från iPodarna just nu, hehe lite roligt. Nu ska jag spela lite på iPoden sedan slocknar jag nog. 
En bild på Elin och Nobile från en hopplektion.

Ännu mera smarrigt

Idag har jag bara tagit det lugnt med min kusin. Åt även jordgubbar ikväll igen, med grädde som efterrätt efter middagen. Mumsigt! Ska iaf hjälpa min kusin nu att fixa hennes blogg nu, sedan blir det nog att sova.
 

RSS 2.0