Visste ni detta..?

• Jag är alltid trött.
 
• Jag älskar godis.
 
• Jag längtar sjukt mycket till gymnaiset.
 
• Jag vill ha sommarlov.
 
• Jag har aldrig brytit någon kroppsdel.
 
• Jag är ganska klantig av mig.
 
• Jag är typ en plugghäst.
 
Ganska tråkiga saker om mig själv, men min hjärna orkar inte tänka idag.
 
Blev erbjuden att tävla Loona på lokalhoppningen i 90 cm, tror att det är någongång i april, men jag är jäkligt nervös redan nu..

Tired

 Nu har jag äntligen sportlov, härligt!
Igår satte jag igång (skrittade) Jaspis i ca 45 minuter. Efter jag ridit Jaspis red jag i hoppgruppen på Loona. Dock gick det sådär, tror att jag var lite okoncentrerad. Vi skulle byta galopp på några hinder och det gick inte, vilket var lite surt. Jag var antagligen inte tydlig och satt fortfarande kvar i fel galopp utan att hjälpa henne att byta med galoppskänkeln och ställningen. Annars gick det väl hyffsat. Idag åkte jag till stallet igen och skrittade i ca 30 minuter på Jaspis. Han har nämligen varit halt, så jag håller på och sätter igång honom (den här veckan). Så ja, jag ska rida honom imorgon igen.
 
Jag är riktigt trött nu, så jag ska nog strax sova.
 
Jag älskar den här bilden! ♥

Min praktikvecka

Hejsan! Har haft praktik denna vecka, så uppdateringen har varit ganska seg.
Har iaf praoat i stallet, vilket har varit roligt men det slet på kroppen väldigt mycket. Har mockat, fyllt på hönät, sopat stallgångar osv.. I onsdags red jag Deja Vu Rose, gick riktigt bra! Har nog aldrig gått så bra på honom förut, så det var roligt! I fredags red jag Frank, och det gick väl sådär. Sedan på kvällen var det ridlektion och då red jag Deja Vu Rose igen, och det gick ganska bra. Vi gjorde skänkelvikningar, framdelsvändningar, bakdelsvändningar, och galopparbeten. Det var roliga övningar vi gjorde iaf.
Efter ridningen var jag på Årsmöte, och efter mötet åt vi Taco-buffé. Det var trevligt! Var väldigt trött när jag kom hem så jag somnade direkt. Igår var jag i stallet igen, för lillebror skulle få rida för första gången på barnridningen. Han fick rida lille Daim, en A-ponny, hihi, han tyckte det var roligt, så det blir säkert fler gånger! Somnade runt 4 igår på dagen och sov sedan hela natten, det behövdes då jag gick upp tidigt inför praktiken.
 
Nu sitter jag här och tar det lugnt. Ska strax äta lunch och därefter duscha.
This is what I live for

♦ Lördag

Mycket har hänt sedan sist jag bloggade.
Har t.ex gjort nationella prov i svenska förra veckan, tror att det gick bra, hoppas jag iaf.. I måndags var jag på skidresa, idrottsdag med skolan till Romme. Haha, det var asroligt! Ramlade två gånger stillastående, hahhah! Fråga mig inte hur jag lyckades. Igår red jag Fritz, och vi hade hoppning. Det var länge sedan jag satt på Fritz, men det gick ganska bra.
 
Snart ska jag på temateori, i min kusins skola, spännande!
 
Litet collage från Romme.

♦ Mycket den här veckan

Har haft fullt upp hela veckan, har inte haft tid med någonting, alltid har det varit något man måste göra.
 
I måndags hade jag hopplektion på Napache, gick inte bra, tänker nog inte gå in i detaljer.
I tisdags var jag hos medryttarhästen, Mary Poppins. Fyllde fodret i små hinkar, bytte vatten, fyllde höpåsar, mockade. Red sedan i ca 15-20 minuter på volten, lugnt i skritt och lite trav. Sedan gick jag i ca 35 minuter till bussen, som tur hade jag min faster med mig. Mörkt var det och klockan var redan runt halv 7. Så surt att inte bussen går från stallet sent på kvällen, så man måste gå en ganska bra bit.
I onsdags var jag på öppet hus på Djurgymnasiet. Och gud vad det var roligt! Fick hälsa på smådjuren inne på djuravdelningen, kikade in på hästprofilen. Jag kan säga att jag redan har bestämt mig vart jag ska söka, det verkade så bra där, och alla var trevliga och lokalerna var fina. Jag kommer trivas så himla bra där. Åh, jag längtar sjukt mycket till gymnasiet nuuuu! Hoppas bara att jag kommer in på häst eller djursjukvård.
I torsdags pluggade jag i princip hela dagen till ett SO-prov, till ungefär 9-10 på kvällen.
Idag (fredag) var det ridning på kvällen. Red Dionne, och gud vad länge sedan det var jag red ponny. Gick så himla bra! Åh, vad den hästen är rolig att rida. Skänkelvikningarna satt grymt bra, men skulle naturligtvis kunnat bli bättre, bakdelsvändningarna gick bra mot slutet, och ja, hon var sammarbetsvillig och fin. Bra ponny det dära! En lyckad ridlektion, måste säga att det var länge sedan det gick såhär bra. Kan det vara för att jag kanske rider bättre på ponnyer än stora hästar tro..? Jag som har ridit en hel del storhästar nu, borde kanske gå tillbaka till ponnyer, isåfall rätt så stora D-ponnyer, som ungefär Dionne, dock är jag så lång så risken är att jag inte får den chansen lika lätt, men idag fick jag den chansen äntligen!
 
Vart ett väldigt långt inlägg på hur min vecka har varit. Ja, ni ser, fullt upp hela veckan. Men nu är det äntligen helg och man kan pusta ut. Hade även SO-prov idag, och det gick hur bra som helst, så hoppas det visar resultat. Nu kan man vila från pluggandet lite, dock har jag nationella prov nästa vecka i svenskan, så kanske jag måste ladda upp nu i helgen. Juste, har även fixat praoplats nu i sista sekunden, ska praoa på ridskolan, ska bli spännande och roligt! Nä nu ska jag avsluta innan detta inlägg innan det blir som en hel bok.
Den bästa bilden jag hittade just nu på Dionne.

RSS 2.0